Pařba na víkend – tipy na Android hry 238: Walking Dead, přestřelky sniperů a další

walking dead no mans land android hry hlavni

Milujete seriál Walking Dead? Pak si oblíbíte i stejnojmennou herní adaptaci, která není jen tak obyčejná zombie řežba. Hned poté ve hře Kill Shot Bravo prověříte vaši mušku, a to nejen proti počítači, ale i reálným hráčům. V následující hře – Soda Dungeon – se vydáte na podivuhodné dobrodružství, které vždy začíná v hospodě. Ve hře Trick Shot poté prověříte vaše logické uvažování a na úplný závěr si zazávodíte ve hře Horizon Chase – World Tour, která je inspirována legendárními tituly jako Out Run či Lotus Turbo Challenge. To vše v dnešním díle seriálu Pařba na víkend – tipy na Android hry 238.

The Walking Dead No Mans Land

Seriál Živí mrtví (The Walking Dead) zřejmě nemá cenu představovat. Co by ovšem zapálené fanoušky této série mohlo překvapit, je herní adaptace pro operační Android, která nese přídomek No Mans Land. Jedná se o kvalitně zpracované RPG, které klade nároky na vaše taktické schopnosti. Ve hře budete ovládat hrstku přeživších, s nimiž se vydáte likvidovat nemrtvé. Jelikož se nejedná o klasickou řežbu, jako je tomu u zombie her zvykem, setkáte se i několika zajímavými RPG prvky, jako například budováním vašeho tábora, trénováním či přijímáním nových bojovníků apod. Samotné souboje jsou řešeny formou tahů, přičemž je nutné pečlivě plánovat váš každý další krok.

The Walking Dead No Man's Land
The Walking Dead No Man's Land

Kill Shot Bravo

Druhým tipem na víkend bude střílečka z první osoby, ve které se zhostíte role profesionálního odstřelovače. S tím se vydáte likvidovat jednoho teroristu za druhým. Hra nabízí velmi propracované grafické zpracování a rovněž i lehčí náznaky fyziky. Když například vystřelíte „smrtelnou“ kulku, lze celou scénu otáčením displeje několikanásobně zpomalit. Výsledný efekt pak po grafické stránce nemá na systému Android v rámci obdobných herních titulů konkurenci. Hra nabízí několik herních módů s různými zbraněmi. Střílet tak budete nejen ze sniper pušky, ale také z těžkého kulometu či brokovnice. Zajímavým lákadlem je přítomnost PvP módu (hráč proti hráči).

Kill Shot Bravo: 3D Sniper FPS
Kill Shot Bravo: 3D Sniper FPS

Soda Dungeon

Soda Dungeon je velmi netradiční RPG s retro grafickým zpracováním. Na počátku hry se ocitáte v malinké hospůdce, kde potkáváte nadšeného válečníka, jenž se bez jakékoliv výzbroje vydává do místního dungeonu, aby zlikvidoval všechny příšery a odnesl si domů poklad. Po chvíli samozřejmě zjistí, že bez řádné výbavy to zkrátka a dobře nepůjde. Proto po každém neúspěšném tažení navštívíte hospodu, kde budete verbovat nové bojovníky. Vylepšováním hospody lze přilákat zkušenější a rovněž i vybavenější jednotky. Takovýmto způsobem postupujete v dungeon čím dále hlouběji a zabíjíte stále silnější potvory. Za ty samozřejmě získáváte bonusové předměty a peníze.

Soda Dungeon

Trick Shot

Cílem hry Trick Shot je trefovat malý balónek do krabičky. I přesto, že popis hry může vyznít tak, jakoby se jednalo o jednoduchou záležitost, samozřejmě tomu tak není. Aby se vám podařilo míček správně nasměřovat, budete muset zapojit vaši představivost a logické uvažování. Krabička je totiž v každém případě obklopena nejrůznějšími překážkami, které ovšem za určitých podmínek dokážou hrát ve váš prospěch. Využití okolního prostředí je tedy jedinou cestou k úspěchu. Hra dohromady nabídne 90 levelů, které zajistí vcelku slušnou herní dobu.

Trick Shot
Trick Shot

Horizon Chase – World Tour

Na závěr si pořádně zazávodíme. Hra Horizon Chase představuje arkádové závody s netradičním zpracováním. Autoři hry se při vývoji inspirovali legendárními tituly historie, jako například Out Run, Lotus Turbo Challenge, Top Gear apod. Oživují tak báječný zážitek, jaký jsme mohli u dřívějších arkádových titulů zažít. To vše v upgradovaném grafickém zpracování, ovšem ne tolik, aby hru svým zpracováním nešlo od svých „předchůdců“ rozeznat. Horizon Chase si můžete stáhnout zdarma  a zahrát si tak úvodních 5 levelů. Poté je třeba hru odemknout, nicméně po zaplacení vás už nikdy nevyzve k in-game platbám.

Horizon Chase – Arcade Racing
Horizon Chase – Arcade Racing

Odkazy na starší Pařby na víkend (Android hry)

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)