Pařba na víkend – tipy na Android hry 230 – Nuly, TD a temnota

order and chaos 2 android hry hlavni

Jaké Android hry si dnes představíme? Jako první to bude akční plošinovka Sacred Stones. Následovat bude skvělá logická hra Zeroes, která pochází od českého vývojáře. Třetím tipem na víkend je povedená TD hra zahrnující prvky real-time strategie – DefCom TD. V předposlední hře budete utíkat před nemrtvými v Dim Light a na závěr se vžijete do kouzelného světa komplexního MMORPG – Order And Chaos 2.

Sacred Stones

Sacred Stones je akční plošinovka, ve které ovládáte malého panáčka vystřelujícího sněhové koule. Těmi musí zneškodnit všechny příšery, jež se se mu postaví do cesty. Každý z vašich protivníků disponuje unikátními schopnostmi. Někteří vystřelují ledové ostny či ohnivé koule, jiní zase využívají své mrštnosti k tomu, aby vás zasáhli. Jelikož v soubojích máte pouze 1 život, sebemenší střetnutí s protivníkem pro vás znamená opakování daného kola. Hra je v těchto ohledech velmi náročná, a pokud nemáte pevné nervy, je možné, že se u ní především rozčílíte nežli zabavíte.

7428d81e3a539300f1f7718053b2557c?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

Zeroes

Zeroes je výborná logická záležitost od českého vývojáře. Cílem hry je umístit bloky s čísly do číselných řad (vertikálních a horizontálních), a to takovým způsobem, aby každá hodnota vykazovala nulu. Kromě základních matematických operací s plusem a mínusem se postupně setkáte s bloky obsahujícími násobení a dělení. Právě potom teprve začíná ta opravdová legrace. Pokud máte rádi logické hry, Zeroes by ve vašem telefonu rozhodně neměla chybět. Hra vám postupně naservíruje 60 levelů. Dokážete je úspěšně vyřešit?

Zeroes - Logic puzzle game
Zeroes - Logic puzzle game

DefCom TD

V dnešním díle seriálu Pařba na víkend nechybí nedávno vydaná TD hra DefCom TD. Ta kombinuje prvky nejen žánru TD, ale také real-time strategie. Úkolem ve hře bude chránit vaši základnu prostřednictvím budování obranných mechanismů. K dispozici budete mít klasické věže, kanóny a raketomety. Každá z věží může být několikrát upgradována, což zvyšuje vaše šance na přežití. Při budování vaší základny nesmíte zapomínat na stavění ropných věží, které zvyšují vaše příjmy. Myslet musíte i na vozidlo doplňující munici. Protivníci (vojáci, tanky, helikoptéry, bombardéry apod.) přicházejí ze všech stran. Vaše věže tedy musíte umisťovat s rozvahou.

Dim Light

Předposlední hrou dnešní Pařby je hororová adventura Dim Light. Hlavní hrdina se v ní snaží zachránit svůj život před hordami nemrtvých. Na obrazovce vidíte pouze vaše stopy a světlo z baterky. Při procházení temných místností lze baterkou otáčet v rámci 360 stupňů. Kolem spících nemrtvých lze pomalým krokem procházet. Jakmile jste ovšem spatřeni a nějaký ten „zombík“ se na vás pověsí, dvojitým kliknutím na displej začnete sprintovat. Pokud se do takovéto situace dostanete, nesmíte se nechat obklíčit. Když se k vám zombies dostanou opravdu blízko, sežerou vás zaživa!

Dim Light
Dim Light

Order And Chaos 2

Jedné z nejlepších MMORPG pro mobilní telefony se dostalo druhého dílu. Opět na vás čeká otevřený svět s výborným grafickým zpracováním. Co se týče jednotlivých postav, lze si vybrat z několika ras a povolání. Nechybí upgrady zbraní, crafting a spojování předmětů prostřednictvím fúze. Pravděpodobně největší zábavu si užijete při plnění questů, v PvP soubojích a při válečných taženích proti bossům. V rámci interakce s ostatními hráči lze velmi jednoduše obchodovat a měnit předměty. Také je můžete snadno vyzvat k souboji či ke spolupráci při průchodu dungeony. Order and Chaos 2 je velmi komplexní hra, která by žádného fanouška MMO titulů neměla minout.

Order & Chaos 2: 3D MMO RPG
Order & Chaos 2: 3D MMO RPG

Odkazy na starší Pařby na víkend (Android hry)

Pařba na víkend – tipy na Android hry (video)

Pařba na víkend – tipy na Android hry 230

Pařba na víkend - tipy na Android hry 230

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)