Novinka Moto E5 Plus nabízí 5 000 mAh baterii a nízkou cenu

moto e6 plus baterie dual sim cena telefon

Dnes už jsme si řekli o novinkách v řadě Moto G6. Motorola však dnes představil ještě levnější novinky do řady Moto E. Opět jde o tři telefony. Na našem trhu však budou pouze dva, a to Moto E5 a Moto E5 Plus. Oba nabízejí velkou kapacitu baterie, velké displeje a opět nízkou cenu.

Moto E5 Plus se může pochlubit velkou kapacitou baterie

Po designové stránce toho mají tyto telefony hodně společného s Moto G6 řadou. Všechny novinky také přichází rovnou z krabice s Androidem 8 Oreo, všechny navíc mají i čtečku otisků prstů. Další specifickou funkcí je blesk u selfie kamery a možnost zdarma ukládat fotografie do Google Fotek v plné kvalitě, podobně jako to nabízí Google u Pixel 2 telefonů.

Moto E5 Plus baterie cz

Královským telefonem této řady je Moto E5 Plus. Ten má obrovskou kapacitu baterie 5 000 mAh, zároveň podporuje i rychlé nabíjení. I díky tomu je ale telefon poměrně těžký, váží 200 gramů. Displej je 6 palců velký, jde o IPS panel s rozlišením 1 440 x 720 pixelů. O výkon se stará Snapdragon 425, který doplní 3GB RAM a 32GB vnitřní paměti, rozšířit jde o microSD karty. Fotoaparát má 12 MPx, světelnost F/2.0. Bohužel stále má microUSB. Dále chybí i NFC. Do prodeje jde v Česku v červnu za cenu 4 799 Kč.

Moto E5 dostupnost

Klasický model Moto E55,7 palce velký displej se stejným rozlišením. O výkon se stará stejný čipset, ale už jen se dvěma GB paměti RAM a 16GB úložištěm, nechybí ale podpora microSD karet. Fotoaparát má 13 MPx a světelnost F/2,0. Baterie má kapacitu 4 000 mAh. Opět jde do prodeje v červnu 2018, levnější bude o tisíc korun, takže stojí 3 790 Kč.

Moto E5 Play cena

Poslední novinkou je Moto E5 Play, ta se ale nebude prodávat u nás, takže jen ve zkratce. Má nejmenší displej s 5,2″ s HD rozlišením a klasickým poměrem stran 16:9. Má stejný čipset i paměti jako Moto E5 a baterie je hodně malá, pouze 2 800 mAh. Fotoaparát má 8 MPx. Prodávat se bude pouze v USA a Kanadě.

Líbí se vám více novinky u řady Moto E5, nebo u Moto G6?

Zdroj: TZ, gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)