TOPlist

Chystaný telefon LG V30 má mít výjimečný zvuk

telefon lg v30 zvuk

Telefon LG V30 by se mohl stát černým koněm podzimu. Zatímco největší konkurence Galaxy Note 8 již byla představena, na plné odhalení novinky od LG si ještě dva dny musíme počkat. I přesto korejská společnost pravidelně uvolňuje novinky kolem V30, tentokrát je to novinka ohledně zvuku telefonu.

Telefon LG V30 potěší všechny, kteří milují kvalitní hudbu

U modelu G6 nás LG trochu zklamalo, a to například tím, že Hi-Fi Quad DAC nebyl vůbec dostupný v evropské verzi. U V30 už se to ale má změnit, kvalitní Hi-Fi Quad DAC by měl být k dispozici v telefonech po celém světě. Navíc se chystá několik novinek ohledně samotného nastavení a možností zvuku.

LG V30 nastaveni zvuku

LG ukázalo, jak bude vypadat nastavení zvuku. Hned z úvodních tři obrázků jde vidět, že LG má ambice stát se jedním z nejlepších “Audio telefonů”. Novinkou jsou digitální filtry. Dále budou mít uživatelé možnost mnohem lépe si upravit zvuk podle sebe. Přímo v balení telefonu pak budou blíže nespecifikované sluchátka prémiové značky B&O PLAY.

Kromě tohoto se samozřejmě můžeme těšit na perfektní OLED displej s minimálními rámečky, kvalitní duální fotoaparát a například možnost odemykání telefonu pomocí tváře či hlasu. Oficiální odhalení telefonu LG V30 proběhne 31. srpna na veletrhu IFA.

Těšíte se na telefon LG V30?

Zdroje: engadget.com, twitter.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)