Taylor Swift bude mít vlastní sociální síť: Takhle bude fungovat

taylor swift

Taylor Swift patří k nejoblíbenějším zpěvačkám posledních let. Má obrovské množství fanoušků, kteří si říkají „Swifties“ a právě pro ně se chystá nová sociální síť The Swift Life, která se bude točit pouze kolem Swift. Vypadá to, že Facebook, Twitter, Instagram a další sociální sítě už v dnešní době nestačí.

Sociální síť Taylor Swift se spustí do konce roku

Za novou sociální sítí stojí společnost Glu Mobile, která již vytvořila aplikace/hry pro jiné celebrity jako třeba Katy Perry a Kim Kardashian. Nová aplikace pro Taylor Swift připomíná svým designem Tumblr a Instagram. Vývojáři i samotná zpěvačka slibuje, že v aplikaci bude exkluzivní obsah a také možnost komunikovat přímo se Swift. Zpěvačka pak bude moc obsah vytvořený fanoušky také komentovat či lajkovat.

The Swift Life™ – First Look

The Swift Life™ – First Look

V aplikaci bude možnost přehrát si písničky, případně získat věci jako je speciální emoji samolepky, které se nazývají „Taymojis“. Již brzy se tato aplikace spustí v betaverzi, do konce roku by pak měla vyjít na Google Play. A to zdarma.

Myslíte si, že zde vzniká nový trend a brzy uvidíme vlastní sociální síť u většiny celebrit?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)