TOPlist

Změna strategie LG: Společnost již nebude pravidelně vydávat nové telefony

strategie lg vydavani telefonu

Velké změny u mobilní divize LG pokračují, již dříve se oznámilo, že se vyměňuje značná část vedení. Nové vedení už stihlo udělat několik změn, jako například zrušit řadu G, ve které vycházely vlajkové modely. Nyní se prozradil další krok. Nová strategie LG už nepočítá s tím, že se budou pravidelně vydávat nové telefony. 

Nová strategie LG počítá s novými telefony, až když to bude potřeba 

Poměrně odvážnou změnu strategie plánuje LG. První detaily odhalil místopředseda LG Electronics Cho Sung-jin na veletrhu CES 2018. Podle něj již nechtějí vydávat nové telefony jen proto, že ostatní konkurenční společnosti vydaly novinky. Místo toho se nových telefonů dočkáme pouze v případě potřeby.

lg g6 plus LG G6+

Plán je takový, že se mají zachovávat stávající modely telefonů a vydávat by se měly různé varianty, díky tomu se má zvýšit podpora telefonů. A proč se tak společnost rozhodla? Podle Sung-jina to je nová strategie, kdy chtějí déle udržovat platformy. Na více informací si musíme počkat, nicméně náznaky už jsme mohli vidět u LG G6, který vyšel na jaře roku 2017. V polovině roku se pak odhalily vylepšené verze G6 Plus a G6 Pro. 

[aps_product_sz id=“433747″]

[aps_product_sz id=“443319″]

Myslíte si, že se LG tento krok vyplatí? 

Zdroj: gsmarena.com 

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (11)