TOPlist

Smartphone OnePlus 5 bude mít až 8 GB paměti RAM

smartphone oneplus 5

Kousek po kousku, jako nějaké puzzle se skládá smartphone OnePlus 5. V posledních týdnech se každý den ukáže nějaká novinka nebo zpráva spojená s tímto telefonem. Tentokrát jsme se dočkali první noční fotografie a také informace o tom, že bude existovat verze s 8GB RAM.

Smartphone OnePlus 5 s 8GB RAM? Realita

K oficiálnímu představení telefonu dojde 20. června, plno informací už ale víme dnes. O výkon telefonu se bude starat nejnovější Snapdragon 835. Teď několik osob dokázalo najít ve zdrojovém kódu OnePlus 5 stránky na Amazonu informaci o tom, že na indickém trhu se bude prodávat s 8GB RAM. Tím se tak potvrzují spekulace, ve kterých se objevovaly verze jak s 6GB, tak i 8GB RAM.

Nemělo by se jednat zase o takové překvapení. Telefon OnePlus 2 byl jeden z prvních, který v sobě měl 4GB RAM, OnePlus 3 zase jeden z prvních se 6GB. Společnost se tak pokaždé snaží přijít s větší a větší kapacitou.

Noční fotografie z OnePlus 5 Noční fotografie z OnePlus 5

Kromě informace o paměti RAM, jsme se také dočkali první noční fotografie, kterou ukázal přímo CEO společnosti. Metadata fotografie ukázala pouze informaci, že fotoaparát bude mít 16 MPx. Samozřejmě nevíme, jestli byla fotografie dodatečně upravována, pokud ale ne, tak to vypadá, že se můžeme těšit na povedený fotoaparát. Fotografie má poměrně hodně detailů a zároveň minimální šum.

Je podle vás 8 GB paměti RAM zbytečnost?

Zdroj: pocketnow.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)