Nová Samsung sluchátka mají i speciální Bixby tlačítko

samsung sluchatka U flex

Nová Samsung sluchátka mají oproti jiným jednu zajímavou vlastnost. A to podporu chytrého tlačítka pro Bixby asistenta, nebo případně S Voice.

Samsung sluchátka U Flex využijete s Bixbym

Slavné Bixby tlačítko si odbylo premiéru v Galaxy S8 a Galaxy S8+ telefonech, velmi pravděpodobně se objeví i v chystaném Galaxy Note 8. Ale ještě předtím se zjevil v nových sluchátkách U Flex. A pokud se ptáte, jestli půjde toto speciální tlačítko nakonfigurovat, tak bohužel ne.

Pokud nemáte Samsung telefon s podporou Bixby asistenta, tak tlačítko umí spouštět S Voice. Samotná sluchátka jsou vyrobena z 11 mm basových reproduktorů a 8 mm výškových reproduktorů. Jedná se o Bluetooth sluchátka, která jsou navržena pro sport, ale i každodenní nošení.

U sportu pomáhá speciální krk, který se dá ohnout až do úhlu 100 stupňů. Potěší také podpora škálovatelných kodeků, pokud máte telefon alespoň s Androidem 7.0, díky tomu sluchátka optimalizují zvuk i přes rádiové rušení, třeba při krátkodobém přerušení Wi-Fi. Co se týče výdrže baterie, tak na jedno nabití by sluchátka měla vydržet zhruba 10 hodin, nabíjí se přes microUSB konektor.

https://www.youtube.com/watch?v=UE4MnGXstH0

Nechybí ani zvýšená odolnost proti stříkající vodě pomocí nanotechnologie Pi2. K dispozici jsou sluchátka ve třech barvách a to za doporučenou maloochodní cenu 1 799 Kč. V několika obchodech jsou již skladem.

Používáte na svém Samsung telefonu Bixby asistenta?

Zdroj: TZ

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)