Android Oreo se brzy dostane i na Samsung Galaxy S8/S8+

android-oreo-galaxy-s+-nahled

Android Oreo se stále rozšiřuje do celého světa. Brzy se k němu přidá i Samsung Galaxy S8 a S8+. Vyplývá tak z názvů verzí firmwaru, které se dostaly na internet.

Android Oreo se testuje i u Samsungu

Samsung chystá beta testování systému Android 8.0 Oreo. Vyplývá to z názvů verzí firmwaru obou typů telefonů. Názvy těchto verzí jsou G950FXXE1ZQI7 a G955FXXU1ZQI7, které má k dispozici server sammobile.com. Písmeno „Z“ je firmou Samsung používáno jako označení testovací verze. Stejný případ nastal minulý rok u Galaxy S7 a S7 Edge.

Recenze-Samsung-galaxy-S8 konstrukce tlačítka

Samsung dosud oficiálně nezveřejnil všechny telefony, které dostanou Android Oreo. Zatím také nevíme, kdy bude beta testování spuštěno, mělo by to ale být v nejbližší době. Nejedná se však o jediné telefony, u kterých se očekává aktualizace. Předpokládá se, že další na řadě bude model Galaxy Note 8. Poté budou následovat levnější modely, jejich předběžný seznam jsme připravili v samostatném článku, kde se zaměřujeme na většinu výrobců, a to, které modely dostanou Android 8 Oreo.

[aps_product_sz id=“431109″]

[aps_product_sz id=“431503″]

Zúčastnili byste se beta testování nového Androidu?

Zdroj: sammobile.com

Jan Boháček
O Autorovi - Jan Boháček

Honzova cesta k Androidu byla vcelku rychlá. Vlastně si ho Android našel sám v podobě prvního telefonu Sony Xperia Mini Pro. Volnost, kterou tento systém… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)