Oficiálně: Samsung Galaxy S7 přináší do Česka milá překvapení

Samsung Galaxy S7

České zastoupení společnosti Samsung nás dnes pozvalo na svou tiskovou konferenci, na které představilo své nové vlajkové lodě Samsung Galaxy S7 a Samsung Galaxy S7 Edge a oficiálně je touto konferencí uvedlo na český trh.

O smartphonech samotných už víme asi vše důležité. Máme již totiž za sebou světovou premiéru těchto dvou modelů, na kterou jsme se podívali přímo na veletrhu MWC v Barceloně.

samsung galaxy s7

Také jsme tam později získali možnost si smartphony pořádně osahat a vyzkoušet, což nám umožnilo natočit pro vás jedinečný první videopohled na tato nejnovější zařízení od Samsungu.

Nicméně, novinky ze stáje Samsungu jste si již mohli vyzkoušet na vlastní ruce sami. Na Náměstí republiky v Praze totiž Samsung tuto možnost nabízel opravdu každému, a to v období od 29. února do 6. března. Pokud jste tuto možnost využili, možná jste přišli na řadu zajímavostí, o kterých jste neměli nejmenší tušení.

Samsung Galaxy S7 LG G5

Čím Samsung překvapil?

Samsung se chce vytáhnout a nabídne českým zákazníkům to nejlepší. Je vidět, že svým smartphonům hodně věří, protože nám nabídne hned několik exkluzivit, které u jiných výrobců nevidíme. Bude mezi ně patřit například:

  • Prémiová zákaznická podpora – návody, nastavení, reklamace, telefonní linka MojeS7 – 800 665 377 (nezapomenutelné telefonní číslo v T9 – 800-moj-eS7).
  • Oprava závad do jedné hodiny – ve vybraných centrech (Praha – Ječná, Brno – Avion, Ostrava).
  • Galaxy S7 Go – v případě poruchy stačí zavolat na linku Moje S7. Kurýr Samsungu přijede speciálním autem (zatím jsou tři, v případě potřeby Samsung navýší) a zařízení vyzvedne. Služba zůstane zdarma i v případě, že nebude uznána reklamace.

Nové vlajkové modely Samsungu se u nás začnou oficiálně prodávat již 11. března a jejich cena za 32GB varianty začíná na 19 799 Kč (Galaxy S7) a 22 599 Kč (Galaxy S7 Edge). 64GB varianta se u nás podle Samsungu vůbec prodávat nebude.

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (35)