Samsung nasadí do střední třídy displeje s minimálními rámečky

displeje s minimalnimi ramecky samsung

Spekulovalo se o tom již delší dobu, ale až nyní jsme se dočkali prvních důkazů toho, že displeje s minimálními rámečky se objeví i u střední třídy Samsung telefonů. Na internet se dostaly rendery telefonů Galaxy A5 (2018) a Galaxy A7 (2018).

Střední třída Galaxy telefonů dostane displeje s minimálními rámečky

Nové rendery těchto dvou telefonů i s obalem v podstatě potvrzují spekulace, které se objevovaly v několika posledních týdnech. A tedy to, že střední třída dostane Infinity displej, který se prozatím objevil u vlajkových modelů Samsungu. Díky tomu se přesune i čtečka otisků prstů, a to na mnohem zajímavější místo než třeba u Galaxy S8. Čtečka by měla být pod fotoaparátem, a ne vedle.

Pokud jde o specifikace těchto dvou telefonů, tak se očekává, že budou mít procesor Exynos 7885, 4GB RAM a 32GB vnitřní paměti, která půjde rozšířit pomocí microSD karet. Z renderů jde vidět, že zůstává i Bixby tlačítko pro aktivaci asistenta od Samsungu.

Zajímavou informaci také přinesl server SamMobile. Podle něj se tento rok sjednotí názvy střední třídy a tyto telefony se budou nazývat Galaxy A8 a Galaxy A8 Plus. Na oficiální představení už nemusíme čekat dlouho. Očekává se, že stejně jako předchozí roky, i tentokrát se novinky z této řady představí na veletrhu CES, který startuje na začátku ledna.

Myslíte si, že podobné umístění čtečky uvidíme i na Galaxy S9?

Zdroj: phandroid.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)