Nové pirátské RPG Tempest překvapuje vynikající grafikou

Tempest

Před několika dny vyšla na Google Play jedna z neobvyklých her. Na mobilní telefony totiž mnoho otevřených RPG her s pěknou grafikou nevychází. Do této kategorie se tak nově zařadí i pirátský Tempest.

Tempest může připomínat AC: Black Flag

Pokud vás bavil Assassin’s Creed IV: Black Flag, tak velmi pravděpodobně vás bude bavit i Tempest. Ve hře začínáte jako neznámý pirát s malou lodí, cílem hry je stát se neohroženým pirátem s nejlepší lodí na moři. Dosáhnout toho jde hned několika způsoby, ve hře je velké množství věcí, které se dají dělat.

Samozřejmostí je přepadávání lodí, bojování s ostatními piráty, ale také s různými mořskými legendárními tvory. Ve hře je více než sto úkolů, které jsou rozděleny do třech velkých oblastí. Z úspěšných nájezdů na lodě dostáváte peníze, za které si vylepšujete vaši loď, a to pomocí několika zbraní, různého vybavení. Můžete najímat lepší posádku apod. Koupit se dají i nové lodě.

Zkrátka ve hře je toho opravdu hodně. Navíc je vše vyvedeno v perfektním grafickém kabátku, čímž se zařazuje k tomu nejlepšímu, co můžeme na mobilních telefonech mít. Někoho může odradit cena 199 Kč, což ale vzhledem k obsahu není tak špatné. Na Google Play hru hodnotilo 109 lidí, průměrná známka je 4,7. Hra před časem vyšla také na počítač.

Jak se vám líbí Tempest?

Zdroj: droidgamers.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)