Oblíbená hra Retro City Rampage DX konečně přišla i na Android

Retro City Rampage DX

Retro City Rampage DX je hra s retro grafikou a otevřeným světem. Už to je poměrně nezvyklá kombinace. Příběh se odehrává v městě Theftopolis a točí se kolem zločinu. Název hry vám může být povědomý, Retro City totiž vyšel již v roce 2014 na PC a většinu konzolí, nyní se podíval i na Android.

Retro City Rampage DX nabídne mnoho obsahu

Celá hra je tak trochu šílená, hraje se za výtržníka, který za každou cenu potřebuje práci. Hlavní postava je správný antihrdina, který se nebojí násilí, podobně jako je tomu v Grand Theft Auto hrách. Právě k této hře by se dal Retro City Rampage DX nejlépe přirovnat.

Retro City Rampage DX – Android Launch Trailer

Retro City Rampage DX - Android Launch Trailer

GTA ale není jediná hra, na kterou byste mohli narazit. Retro City Rampage DX je plný popkulturních odkazů od Minecraftu až třeba po Super Meat Boy. Hlavně je ale poctou hrám z 80. a 90. let minulého století.

Na Google Play stojí hra 149,99 Kč, ve hře se nenachází reklamy nebo in-game nákupy. Celkově je k dispozici 60 příběhových misí a 40 arkádových výzev. Bonusem je pak i speciální mód, který hru převede tak, jak by doopravdy vypadala, kdyby vyšla v roce 1989.

Retro City Rampage DX
Retro City Rampage DX

Hráli jste už Retro City Rampage DX? Jak se vám hra líbila?

Zdroj: droidgamers.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)