TOPlist

LG G3: prohlédněte a stáhněte si tapety z nového telefonu!

Tapeta

Včera byl po týdnech plných úniků a spekulací konečně oficiálně představen telefon LG G3 (podrobnosti najdete ve článku Telefon LG G3 – vlajková loď s QHD displejem a ukázka hodinek LG G Watch). Zařízení naplnilo očekávání zejména 5,5″ QHD displejem a svým jednoduchým designem.

Obrazovka s rozlišením 2560 x 1440 obrazových bodů nepochybně přitahuje pozornost, nicméně k čemu by bylo zajímavé plátno, kdyby na něm nebyl hezký obraz? V tomto případě mluvíme o tapetách na pozadí domovské obrazovky, kterými někteří výrobci vybavují svá zařízení. Jihokorejský výrobce v tomto směru rozhodně nezůstal stranou a připravil pro své zákazníky celkem deset většinou abstraktních obrázků, které můžete vidět níže.

Tapety z telefonu LG G3

Obrázky mají rozlišení 2880 x 2560 obrazových bodů a stáhnout je můžete všechny najednou v jednom archivu velkém 15,8 MB.

Zdroje: AndroidSPIN, XDA, Android Guys.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)