Sledujte s námi představení Galaxy S8 živě z Londýna

Představení Galaxy S8

Představení Galaxy S8 je téměř tady. Pro Samsung to bude jedna z nejdůležitějších akcí tohoto roku. I tento rok ji navíc půjde sledovat živě přes online stream. Přímo v Londýně při představení bude i naše redakce.

Představení Galaxy S8 půjde sledovat několika způsoby

Online stream začíná dnes v 17:00, a to rovnou na několika různých místech. Jednak je tady YouTube, nicméně Samsung si připravil i vlastní způsoby, pokud by vám YouTube nešel nebo nevyhovoval. Pokud jste na telefonu nebo tabletu, můžete například použít oficiální aplikaci Unpacked 2017, ve které mimo jiné bude probíhat i živý přenos z akce. K aplikaci je připravena i oficiální stránka, přes kterou rovněž půjde živý přenos sledovat. O samotném telefonu Galaxy S8 jsme se již rozepsali před několika dny.

https://www.youtube.com/watch?v=pfJVUd1gjT8

Přímo v Londýně budeme i my, níže se můžete podívat na několik fotografií ze zákulisí, jak to vlastně vůbec vypadá pár hodin před oznámením velkého produktu. To, že Samsung chce udělat co největší show, značí i to, že do Londýna pozval celebrity, jako je Leoš Mareš nebo Matej ‚Sajfa‘ Cifra. Zaměřují se i na mladší lidi, ke kterým se novinky z akce dostanou díky několika youtuberům.

Budete sledovat představení Galaxy S8?

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)