TOPlist

Pokémon GO hraje stále více než 65 milionů lidí. Co se chystá nového?

Pokemon GO hraje

Léto v minulém roce bylo plné pokémonů, články a zprávy o této hře se pravidelně objevovaly i na zpravodajských serverech, a to v dobrém, ale i špatném světle. Hlavní boom je pryč, nicméně Pokémon GO hraje stále více než 65 milionů lidí. Niantic se kromě tohoto čísla pochlubil také chystanými novinkami.

Pokémon GO hraje velké množství lidí. Patříte mezi ně?

Oznámení si Niantic připravil poté, co hra získala cenu Britské akademie filmového a televizního umění (BAFTA) v kategorii nejlepší hra pro mobilní telefony a přenosná zařízení. Kromě toho se vývojáři pochlubili dalšími jedenácti různými cenami, za které fanouškům děkují.

Zakazane praktiky Pokemon Go – zarizeni

 

Kolem zimy se dá očekávat, že počet hráčů klesá, nicméně jak se začíná probouzet jaro. Lidé začínají chodit více a více na procházky a výlety. Pokémon GO pak může sloužit jako dobré odreagování a důvod vyjít ven. Niantic to moc dobře ví, proto prozradil několik novinek, které se do hry chystají.

Mezi ně patří nové možnosti jak hrát v kooperaci s přáteli, výměnu pokémonů s ostatními hráči a také úpravy systému „Gymů“. Nedávno do hry přibylo také několik desítek nových pokémonů, takže rozhodně je ve hře stále co dělat.

Plánujete se vrátit ke hraní Pokémon GO, nebo už jste za hrou udělali tlustou čáru?

Zdroj: phandroid.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)