Další ročník fotbalu PES 2017 můžete zdarma stahovat z Google Play

pes 2017 nahled

Fotbalové hry mají dvě velké značky – FIFA a PES (Pro Evolution Soccer). Dnes se podíváme blíže na druhou jmenovanou hru, která na Android přišla s novým ročníkem.

Na PES 2017 jsou prozatím kladné ohlasy

Vypadá to, že Konami si tento rok dalo záležet na své mobilní verzi. V současné době má převážně pozitivní ohlasy. Celkem pět tisíc lidí hodnotí průměrně hru číslem 4,6. Co je v nové verzi tak přelomového?

V minulých letech nebyla série PES na telefony pravidelně aktualizována, což se může brzy změnit. Společnost Konami, která za hrou stojí, se rozhodla zaměřit čistě na multiplayer. Bez internetového připojení si tedy moc nezahrajete. Mnoho dat ale hra zase nečerpá, což je způsobeno i tím, že velikost hry v telefonu je více než 1,31 GB. Dodatečně si pak ještě můžete do hry stáhnout komentář.

PES 2017 Mobile: Pre-Registration

PES 2017 Mobile: Pre-Registration

Mobilní verze Pro Evolution Soccer 2017 se hraje podobně jako mód FIFA Ultimate. Staráte se o vlastní tým, který doplňujete hráči a snažíte se vymyslet co nejlepší strategii, jak z hráčů vytěžit co nejlepší výkon. Škoda je, že hra neobsahuje i klasické módy, vše se totiž točí jen kolem vašeho vytvořeného týmu.

eFootball™ 2024
eFootball™ 2024

Zkusíte nový ročník Pro Evolution Soccer 2017?

Zdroj: engadget.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)