Pařba na víkend – tipy na Android hry 251: vznášející se prkno, tekutiny a další

parba_na_vikend_2016_251

Další pátek a již 251. díl pořadu Pařba na víkend. Opět jsme vybrali hrst kvalitních her, které vás chytí a nepustí. Pojďme na to!

Power Hover

Začněme hrou, která je založena na létání na vznášejícím se prkně, tedy „hoverboardu“. Tento futuristický výrobek je alfou a omegou celé hry, kdy právě pomocí hoverboardu děláte nejrůznější triky, sjíždíte tyče jako na skateboardu a zároveň se snažíte nasbírat dostatečný počet baterií pro obnovu světa robotů, který je v dezolátním stavu.

Hra má krásný barevný kabátek, kvalitní soundtrack od Teda Strikera a je Free To Try, takže prvních 7 levelů si můžete hru bezplatně vyzkoušet. Následně si další kapitoly a updaty hry můžete dokoupit. Lze také měnit svého hrdinu, případně soupeřit se svými kamarády ve skóre v endless boss levelech po dokoupení dalších části hry. Hra je od studia Oddrok.

Power Hover
Power Hover

Puddle +

Je doslova unikátní hra, jelikož převádí těžký život tekutin a jejich reakcí na okolí a fyziku na naší planetě do mobilní hry. Hra už je nějaký ten pátek venku, tentokrát však přichází v edici „+“, kde přidává vylepšenou grafiku a videa ve hře.

Vašim úkolem bude mobil naklánět na jednu či druhou stranu tak, abyste byli schopni dovést co nejvíce tekutiny do cílové nádobky. Pokud cestou tekutinu ztratíte, či dovezete malé množství, level se opakuje. Nejen, že se pobavíte, ale také se vzděláte a pochopíte, jak různé tekutiny reagují na různé prostředí. Hra je také kladně hodnocená celosvětově, a to kolem 80 %. Pokud se sami chcete přesvědčit, proč tomu tak je, okuste tuto opravdu unikátní hru od studia Playdigious za 74 Kč.

Puddle +
Puddle +

Clash Royale

Další veleúspěšný přírůstek do rodiny Supercell. Opět se budou tito známí vývojáři snažit vytáhnout co nejvíce z vaší peněženky, ale zároveň vám dodat jednoduchou, funkční a líbivou hratelnost, která, když budete chtít, bude pro vás zážitek zadarmo. Jiří Štochl se o této nabušené novince rozepsal v tomto článku. Ve dnešní Pařbě můžete vidět i její ukázku na videu.

V Clash Royale lze sbírat a upgradovat svoje kartičky, zápasit v realtime multiplayeru s ostatními hráči a postupně si vylepšovat svoji hradní věž. Lze zakládat a připojovat se ke klanům a dokonce sledovat i komunitní televizi Royale TV pro sledování a inspirování se taktikami ostatních hráčů. Popadněte meč a luk a vzhůru do boje!

Clash Royale
Clash Royale

Motor Hero!

Netradiční nápad s vůní benzínu, to je Motor Hero! Pomocí vašich motorek (či později i autíček) děláte co nejvíce backflipů, abyste si každým saltem vzad sbírali body na další novou motorku či autíčko. Princip hry se zdá velmi triviální a nezábavný, ale vězte, že dopravních prostředků je opravdu spousta a samotný princip není až tak jednoduchý jak vypadá (viz. video dnešní Pařby). Takže stejně jako u Flappy Bird – easy to learn hard to master.

Podobně netradičních, barevných a zábavných her existuje od studia Orangenose v Obchodě Play celá řada, ať už jízda na jednokolce One Wheel – Endless či Speedy Car – Endless.

Motor Hero!
Motor Hero!

Video Pařba na víkend 251

Pařba na víkend – tipy na Android hry 251

Pařba na víkend - tipy na Android hry 251

Video v aplikaci.

Pařba na víkend (Android hry)

Děkujeme za zhlédnutí dnešní Pařby a sledujte nás i nadále, ať vám žádný další herní tip neunikne!

Dejte nám do komentářů vědět, jak se vám pořad Pařba na víkend líbí.

Jan Blažek
O Autorovi - Jan Blažek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)