Nová aplikace OnePlus Switch pomůže s přesunem dat do nového telefonu

oneplus switch aplikace

Společnost OnePlus vydala na Google Play novou aplikaci s názvem Switch. Tato jednoduchá aplikace má jeden úkol, a to pomoct přesunout data ze starého telefonu do nového od OnePlus. Společnost se tak přidává k dalším výrobcům, kteří mají aplikaci pro migraci dat.

OnePlus Switch jednoduše převede data ze zařízení přes Wi-Fi

Aplikace pro migraci dat z jednoho telefonu do druhého nejsou nové. Dokonce i první aplikace společnosti Apple na Google Play s názvem Move to iOS umožňuje přesun dat z Android telefonu na iPhone či iPad. Zpátky ale k novince od OnePlus.

oneplus switch

Aplikace Switch přenese kontakty, zprávy, historii hovorů, kalendář, fotografie, videa, zvukové soubory a samozřejmě i aplikace. Prozatím se nepřevedou data aplikací, společnost OnePlus ale slíbila, že to již brzy zprovozní. Pro převedení dat je také potřeba alespoň Android ve verzi 5.0 Lollipop. Pokud tedy máte starší telefon, tak se nevyhnete ručního přenesení dat.

Po instalaci aplikace se telefony propojí přes Wi-Fi síť a poté si jen jednoduše vyberete, která data chcete přesunout. Zobrazí se doba trvání přenosu. Aplikace je zdarma ke stažení, velikost je zhruba 9 MB.

Clone Phone - OnePlus app
Clone Phone - OnePlus app

Používáte podobné aplikace pro přenos dat?

Zdroj: gizmochina.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)