Smartphony Nokia jdou v Česku do prodeje v červnu. Kdy přijde Nokia 3310?

Nokia 3310

Společnost HMD Global dnes v Praze oznámila datum vydání nových Nokia telefonů v Česku. První řada Nokia 3, Nokia 5 a Nokia 6 jde do prodeje v červnu. Zajímavější to bylo i u předělaného modelu 3310.

Nokia 3310 se začíná prodávat již zítra

Telefony, které byly představeny na veletrhu MWC, jdou konečně do prodeje. Na řadu s operačním systémem Android si ještě pár dní počkáme. Na novou verzi legendárního telefonu Nokia 3310 už čekat nemusíme, hned zítra jde totiž do prodeje v O2, Mall.cz, CZC.cz a v Datartu. A to za doporučenou maloobchodní cenu 1 599 Kč.

„Jsme extrémně potěšeni z ohlasů, které doposud návrat značky Nokia vyvolal. Je znát, že Nokia má v České republice a na Slovensku výlučnou historickou pozici, na kterou hodláme v plné síle navázat. Je nám potěšením konečně upřesnit finální datum, kdy půjdou všechny telefony z rodiny Nokia do prodeje,“ řekl David Pavlinic ze společnosti HMD Global.

Smartphony Nokia 3, Nokia 5 a Nokia 6 se začnou prodávat v červnu v prodejní síti dříve zveřejněných obchodů. Doporučené ceny pro jednotlivé smartphony jsou následující: Nokia 6 za cenu 6 799 Kč, Nokia 5 s cenovkou 5 499 Kč a Nokia 3 za 3 999 Kč.

Koupíte si některý z nových Nokia telefonů?

Zdroj: TZ.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (14)