Nejnovější Android aplikace z Google Play #144: Taskbar a práce bez rozptylování

NEJNOVEJSI APLIKACE ANDROID

Každoroční letní prázdniny se nám přehouply přes první polovinu – s prvním srpnovým pondělkem jsou tu ale vždy tradičně nejnovější aplikace z Google Play pro váš Android. Aplikace Taskbar slibuje proměnu vašeho přístroje v „multitasking mašinu“ a Galileo se postará o jeho originální vzhled – místo klasických nudných tapet vám totiž naservíruje povedené záběry přímo z Google Earth. Pokud vás letí počasí nabádá k nicnedělání a práce se vám hromadí, vyzkoušejte Goodtime – Pomodoro Tracker. Jednoduché rozhraní navíc ušetří baterii telefonům s AMOLED displeji. Na závěr se rovněž podíváme na nového mailového klienta Rush.

S Taskbarem vše potřebné hned při ruce

Na svých chytrých přístrojích využíváme aktivně pouze nepatrnou hrstku aplikací. Proč si neustálé návštěvy menu nebo hledání na přeplněné ploše plné aplikací „co kdyby náhodou“ neulehčit jednoduchým panelem. Menu v aplikaci Taskbar bere rychlý multitasking útokem a spodní vždy viditelná lišta se zaplní nejpoužívanějšími aplikacemi. Dostanete se do ní z každé aplikace a obsah lze lehce přepínat. Taskbar je zcela zdarma a bez jakýchkoli reklam.

taskbar-android-app
Taskbar
Taskbar

Galileo tapety Země – a přece se točí!

A přece se točí! Po vzoru slavného výroku budete své tapety telefonu protáčet s nemalou zvědavostí. Netradiční wallpapery ve vkusně pojmenované aplikace Galileo vám nabídnou realistický pohled na svět – a to doslova. Na domácí obrazovce svého Androidu totiž můžete mít zajímavé a povedené satelitní záběry přímo z Google Earth. Vybírané obrázky jsou kombinací abstrakta, reality a kdo ví – možná vás dychtivé scenérie donutí překrásná místa vidět i na vlastní oči!

Galileo - Earth Wallpapers
Galileo - Earth Wallpapers

Práce bez rozptylování s Goodtime – Pomodoro tracker

Pomodoro je klasická technika pro zvýšení produktivity práce. Klasické cykly 25 minut soustředění, 5 minut pauza a po čtyřech opakování zasloužená půlhodinka třeba u sociálních sítí či Svět Androida. Systém je znám a využíván po celém světě – jeden z jeho dalších povedených trackerů naleznete i na Androidu v podobě aplikace Goodtime. Goodtime nabízí řadu nastavení, které vám cykly a odložení vašeho telefonu usnadní. Navíc se můžete těšit na černočerné rozhraní, které si z baterie vašeho telefonu s AMOLED displejem moc neukrojí.

Minimalist Pomodoro Timer
Minimalist Pomodoro Timer

Vylepšený e-mailový klient Rush

Inbox, Gmail, klasický integrovaný prohlížeč a nikdy nic nového. Ať už vám zažitá klasika vyhovuje nebo se stále pídíte po nových způsobech, jak zvládnout osobní či pracovní maily efektivněji a zajímavěji, za vyzkoušení e-mailového klienta Rush nic nedáte. Zajímavé rozhraní je doplněno o sociální prvky, hlasové zprávy či praktické filtrování a spolehlivé vyhledávání.

Rush- More than Mail
Rush- More than Mail

Nové aplikace, které by vám neměly uniknout

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)