Potvrzeno: Moto Z2 Play bude mít mnohem menší kapacitu baterie

Z2 play

Telefon Moto Z Play je ve střední třídě velmi oblíbený, a to hlavně kvůli své velké výdrži na jedno nabiti. Před několika dny se objevily spekulace nového modelu Moto Z2 Play. Na nich byla uvedena i mnohem menší kapacita baterie. Tuto informaci poté potvrdil i oficiální účet Lenova na Twitteru.

Moto Z2 Play bude mít kapacitu „pouze“ 3 000 mAh

Informaci o specifikacích přinesl známý Evan @evleaks Blass na svém Twitteru. Přímo z krabice má mít telefon systém Android 7.1.1. Displej má mít úhlopříčku 5,5“, výkonově si mírně polepší, kdy se Lenovo rozhodlo nasadit Snapdragon 626. Paměť RAM má hodnotu 4 GB, dále bude k dispozici 32 GB vnitřní paměti. Fotoaparát má mít 12 MPx, přední selfie kamerka pak 5 MPx. Tohle jsou zatím nepotvrzené informace.

moto z2 play baterie

Co už ale bylo potvrzeno, je kapacita baterie. V původním modelu se nachází 3 510 mAh, která podle výrobce vydrží až dva dny na jedno nabití. V novém modelu už je ale kapacita pouze 3 000 mAh. Telefon má údajně vydržet 1 den a šest hodin na jedno nabití. To je o 17% menší kapacita. Představení nových Moto telefonů z řady Z bychom se měli dočkat již brzy.

Co říkáte na takové zmenšení kapacity baterie?

Zdroj: androidauthority.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)