Minecraft nabídne příběh, na Android dorazí brzy

Minecraft-Story-Mode-Uvodka

Herní vývojářské studio Telltale Games zná dnes asi každý. Proslavilo se především svými povedenými hrami na motivy filmů a seriálů. Mezi ty nejpovedenější adaptace patří například hra The Walking Dead nebo pohádková detektivka Wolf Among Us. V posledních dnech se ale o studiu mluví také v souvislosti s Minecraftem. Jeho tvůrcem je studio Mojang, vlastněné Microsoftem. A právě Telltale Games mají dát Minecraftu příběhový mód.

Minecraft-Story-Mode

Kostičkovaný panáček se tak poprvé dostane do dějové zápletky, která by měla přinést nejednu napínavou chvíli. Hrát budete moci za známého Steva, nebo jeho ženskou verzi Jesse. Hra Minecraft: Story Mode by měla vycházet po epizodách, podobně jako předchozí tituly studia Telltale. První epizoda by na PC měla vyjít již za necelý měsíc, konkrétně 13. října. A co to má společného s Androidem? Dvoudenní prodlevu. Na Android totiž Minecraft: Story Mode vyjde také. Stane se tak dva dny po verzi pro PC, tedy 15. října.

Minecraft: Story Mode [Minecon 2015 Trailer]

Minecraft: Story Mode [Minecon 2015 Trailer]

Klasická verze hry se na Android dostala již v době, kdy Minecraft zažíval svůj největší boom. Nyní by tedy měla dorazit i příběhová verze. Jsme rádi, že alespoň vývojáři PC her nezapomínají ani na mobilní hráče a své hry portují i pro další operační systémy. Minecraft: Story Mode by se mohl stát další veleúspěšnou hrou studia Telltale, protože původní hra má obrovskou fanouškovskou základnu.

Minecraft
Minecraft

Telltale vzkazuje, že do doby vydání ještě možná vypustí další přibližující informace. Zůstaneme tedy naladěni na kostičkované vlně a o případných novinkách vás budeme informovat.

Zdroj: AndroidAuthority.

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (11)