TOPlist

Microsoft představil novou To-Do aplikaci. Nahradí Wunderlist

Microsoft To-Do

V roce 2015 Microsoft koupil Wunderlist i s týmem, který za touto populární To-Do službou stojí. Po dvou letech u Microsoftu vydal tento tým novou aplikaci, která se jmenuje Microsoft To-Do. Postupně by pak měla nahradit právě Wunderlist.

Microsoft To-Do v budoucnu nahradí Wunderlist

Microsoft To-Do nabídne uživatelům možnost tvořit seznamy, připomínky a rychle je synchronizovat mezi různými platformami a zařízeními. Což je něco, co umí mnoho jiných aplikací stejného zaměření. Rozdíl je v tom, že ta od Microsoftu používá tzv. funkci Intelligent Suggestions, která lidem pomáhá vytvářet nové seznamy úkolů pro každý den.

Introducing Microsoft To-Do, now in Preview

Introducing Microsoft To-Do, now in Preview

Nechybí také možnost si rychle psát do aplikace poznámky, ze kterých případně půjdou udělat připomínky. Integrace s Office 365 v době vydání není kompletní, nicméně zanedlouho by měla být stoprocentně připravena. To například umožní synchronizaci úkolů mezi novou aplikací a Outlook Tasks.

Prozatím je aplikace označena jako Preview, a to hlavně z toho důvodu, že v aplikaci chybí některé funkce, které můžeme ve Wunderlistu používat. Jakmile nová aplikace dostane všechny důležité funkce, tak kompletně nahradí Wunderlist. Kdy to ale zhruba bude, Microsoft neprozradil.

Microsoft To Do: Lists & Tasks
Microsoft To Do: Lists & Tasks

Jak se vám nová aplikace od Microsoftu líbí? Přijde vám lepší jak Wunderlist?

Zdroj: androidauthority.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)