TOPlist

Outings je nový cestovní průvodce od Microsoftu

aplikace microsoft outings

Microsoft Garage je místo plné různých konceptů na aplikace. Hodně z nich nikdy nevznikne a zůstanou navždy jen jako koncept, ale neplatí to samozřejmě vždy. Dobrým příkladem je nová aplikace Outings, která nyní v plné verzi vyšla na Google Play.

Microsoft Outings přináší personalizované cestovní tipy

Novinka od Microsoftu je v podstatě digitální cestovní průvodce do kapsy, který nabízí výběr zajímavých míst k návštěvě. A to podle toho, jaké máte zájmy. Při prvním spuštění vás aplikace požádá, abyste si vybrali z široké škály témat či krajin, které vás zajímají. Minimálně je však potřeba alespoň pět témat. Můžete si vybrat například moře, historie, město, volnočasové aktivity a noční oblohu. Z těchto témat se pak bude snažit sestavit ideální místo na výlet.

Kromě seznamu ideálních destinací, jsou k dispozici i příběhy z blogů různých cestovatelů, kteří vám místo více přiblíží a prozradí zajímavé i užitečné informace. Aplikaci můžete použít ale také jako klasického průvodce, kdy si můžete vyhledat přímo místo, na které se chystáte a Outings vám pak prozradí, kde nebo na co byste se měli zajít podívat. Plusem je také to, že u každého místa jsou velmi pěkné fotografie, které tak doplňují čistý design aplikace. Aplikace je zdarma dostupná na Google Play, nicméně prozatím ne pro náš region. Instalovat se tak musí ručně, například přes APKMirror.com.

Outings: Discover Your Next Scenic Trip
Outings: Discover Your Next Scenic Trip

Používáte nějakou aplikaci s tipy na výlety?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)