Microsoft vypustil novou aplikaci Face Swap. Je zadarmo a bez reklam

face swap

Microsoft vydal na Google Play novou aplikaci, která se jmenuje Face Swap. Mnozí už podle názvu vědí, o co v ní jde. Můžete si v ní vyměnit tvář například se slavnou osobností, nebo si třeba vyzkoušet, jak budete vypadat s jiným účesem. Určitě se nejedná o nový nápad, ale stále aplikace může na chvíli zabavit. Navíc je zdarma a bez reklam.

Face Swap od Microsoftu má být lepší, než konkurence

Společnost Microsoft tvrdí, že aplikace obsahuje sofistikovaný engine, který ve výsledku vytvoří přirozenější tvář. Můžete si přizpůsobit tón pleti, světelné podmínky, otáčení hlavy, naklánění atd. Je také schopen najít různé tváře z fotky a vyměnit je. Jak to v praxi funguje, můžete vidět na videu níže. Obrázek na úpravu tváře můžete vzít přímo z aplikace, dále si můžete vybrat nějakou scénu z několika kategorií, nebo případně vyhledat online. Vy pak jen dodáte selfie fotografii.

Face Swap

Face Swap

Prozatím je aplikace dostupná pouze pro majitele telefonů z USA, Austrálie a Kanady. Proto se na Google Play ukazuje jako nekompatibilní, v následujících týdnech by se měla rozšířit do zbytku světa. Nicméně na Androidu se to dá obejít nainstalováním APK souboru, ten již nyní najdete například na APKMirror.

Vyzkoušíte Face Swap od Microsoftu?

Zdroj: androidauthority.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)