Prohlížeč Microsoft Edge pro Android oficiálně vychází. Přináší několik novinek

prohlizec microsoft edge android

Dva měsíce zpátky Microsoft představil Android verzi svého prohlížeče. To bylo ještě před několika lety nemyslitelné. Víme, ale jak dopadla mobilní verze Windows, takže společnost z Redmondu se snaží k uživatelům mobilních telefonů dostat jinou cestou. V poslední době značně vylepšují Android aplikace. Prohlížeč Microsoft Edge nyní vyšel v plné verzi a zároveň přinesl několik novinek.

Microsoft Edge dostává v plné verzi tmavou verzi a synchronizaci hesel

Dva měsíce po představení svého Android prohlížeče, se Microsoft rozhodl, že je již aplikace stabilní a má dostatek funkcí, aby mohla vyjít v plné verzi. Do nové verze si připravili dvě poměrně velké novinky. Tou první je možnost synchronizování hesel. V nastavení i při prvním spuštění se můžete přihlásit k Microsoft účtu, se kterým se pak synchronizují hesla napříč všemi produkty.

microsoft edge prohlizec android

Druhou novou funkcí je tmavé téma, které se dá vybrat v nastavení prohlížeče Edge. Prozatím ale tmavý režim není stoprocentní, několik částí má stále bílé pozadí. Také chybí automatický přechod na tmavé téma ve večerních hodinách. Vzhledem k tomu, jak Microsoft přidává v poslední době novinky, dá se očekávat, že zanedlouho se objeví i zde.

Microsoft Edge: AI browser
Microsoft Edge: AI browser

Vyzkoušeli jste již Microsoft Edge pro Android? Přejdete na tento nový prohlížeč?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)