Pokračování oblíbené logické hry The Room: Old Sins vyšlo i pro Android

the room: old sins

Po krátkém betatestování se logická hra The Room: Old Sins konečně dostala do finální verze a oficiálně vyšla na Google Play. Jde o čtvrtý díl v oblíbené herní sérii. Častokrát jsou právě tyto hry zmiňovány jako nejlepší puzzle hry pro Android.

The Room: Old Sins už můžete stahovat z Google Play

Jak jednoduše popsat herní sérii The Room, která nyní čítá již 4 díly? Dalo by se říct že jde o takové Escape Room do kapsy. Úkolem v této sérii je uniknout z místnosti, od čehož se odvíjí i název celé série The Room (v překladu pokoj či místnost). Ven se dostáváte tak, že řešíte různé hádanky, ty se poměrně dost liší. A to třeba od hledání různých objektů, luštění kódů, až po různé skládačky.

The Room: Old Sins | Android teaser

The Room: Old Sins | Android teaser

Hra má i vlastní příběh, který ale nebudeme prozrazovat. APK soubor ke stažení mimo Google Play není k dispozici, důvodem je to, že jde o placenou hru, Cena hry je 149 Kč. To je o pár korun více než jsme původně odhadovali. Pokud je částka větší, než jste ochotni dát, tak máme dobrou zprávu. První díl této série je momentálně ve slevě a můžete ho koupit za pouhých 14 Kč.

The Room: Old Sins
The Room: Old Sins

Plánujete koupi The Room: Old Sins?

Zdroj: droidgamers.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)