Huawei P20 bude mít tři verze? Všechny mají na zadní straně 3 fotoaparáty

telefon huawei p20

Z posledních spekulací to vypadá, že nástupce telefonu Huawei P10 trochu poskočí s číslovkou. Nemělo by se jednat o P11, ale rovnou o Huawei P20. Nyní se objevily nové nepotvrzené informace, které ukazují, že tento telefon přijde ve třech verzích. Všechny mají na zadní straně tři fotoaparáty a ten nejdražší má mít navíc výřez v displeji podobný iPhone X.

Nové informace o Huawei P20 potvrzují předchozí spekulace

O chystaném vlajkovém telefonu Huawei P20 už jsme mohli slyšet minulý měsíc, kdy se na internet dostaly reklamní materiály, které odkazovaly na hodně speciální Huawei telefon. Měl mít trojnásobný fotoaparát, 40 megapixelů a 5x hybridní zoom. Kromě toho Huawei slibuje také vlastní verzi FaceID, která podle šéfa společnosti bude lepší než verze od Applu, není ale jasné, jestli se stihne implementovat již do tohoto modelu.

Nyní se dostalo na tři plánky telefonů Huawei P20. Podle nich vyjdou rovnou tři verze. A to kromě klasické, se také dostane na Plus a Pro. Zajímavé je to, že každý model má jinak umístěné zadní fotoaparáty. Klasická a Plus verze mají mít čtečku otisků umístěnou na přední straně. Nejdražší Pro verze se liší v tom, že má mnohem menší rámečky, kvůli tomu má i výřez na vrchní straně displeje, čtečka je pak na zádech. Bližší informace o těchto telefonech bychom se měli dočkat na veletrhu MWC, který se koná za měsíc.

Těšíte se na Huawei P20?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)