TOPlist

Čistý Android zažívá boom: HTC také připravuje telefon s Android One

HTC telefon s Android One

Řítí se na nás další telefon s Android One, po Xiaomi Mi A1 a Moto X4 připravuje nyní také HTC model s čistým Androidem. Po designové stránce bude vycházet z vlajkového modelu HTC U11.

HTC telefon s Android One se má nazývat HTC U11 Life A1

O HTC U11 Life A1 kódově označeném jako HTC Ocean_Life, už se mluví téměř měsíc. V září se objevily první obrázky normální verze HTC U11 Life, dnes jsme se dozvěděli i specifikace chystaného telefonu s Android One. Opět se bude jednat o střední třídu. Srdcem telefonu bude Snapdragon 630, dále má mít 5,2“ velký FullHD displej. Dostupné mají být dvě verze, první s 3GB RAM a 32GB úložištěm, druhá pak s 4GB RAM a 64GB vnitřní pamětí.

Zajímavé je to, že má tato novinka mít i speciální mačkací rám, který jsme mohli vidět poprvé u HTC U11. Dále má být také odolný proti vodě a prachu, a to díky splnění certifikace IP67. Na zadní straně má být jeden 16 MPx fotoaparát. Baterie s kapacitou 2 600 mAh není moc potěšující. Ale to se může do oficiální vydání ještě změnit.

Přímo od vydání by měl být telefon dostupný již s Android Oreo, což předchozí Android One telefony nemají. Ty se prodávají prozatím „jen“ s Android Nougat. Samozřejmostí pak mají být měsíční bezpečnostní aktualizace a rychlá aktualizace na Android P. Nyní jen musíme doufat, že HTC tento telefon nezabije vysokou cenou. Oficiálního odhalení bychom se měli dočkat v následujících týdnech.

Který telefon s Android One se vám zatím líbí nejvíce?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)