TOPlist

Překvapení z WWDC: Oblíbená hra Monument Valley se vrací s druhým dílem

hra monument valley 2

Včera večer měla společnost Apple konferenci, kde ukazovali novinky. Mezi novými Macbooky a systémy, se také objevila hra Monument Valley. Respektive její pokračování, které na iOS již vyšlo. Na Androidu snad nebudeme dlouho čekat.

Hra Monument Valley 2 má celkem 14 kapitol

V pokračování oblíbené hry budeme sledovat cestu matky se jménem Ro a její dcery, které budou prozkoumávat svět plný bludišť a iluzí, přesně tak, jak jej známe z prvního dílu. Celkem bude k dispozici 14 kapitol. Během těchto kapitol byste měli vidět, jak se dítě postupně zbavuje závislosti na matce a stává se soběstačným člověkem.

Monument Valley 2 – Official Release Trailer – out now

Monument Valley 2 - Official Release Trailer - out now

Vývojáři právě na vztahu dítěte k matce a soběstačnosti hodně staví. Inspirováno je to z reálného života, kdy se několik vývojářů stalo rodičem v období mezi prvním a druhým dílem. Několik kapitol je i přímo spojeno s novými povinnostmi, které mají jako rodiče. Hra je momentálně dostupná pouze pro zařízení s operačním systémem iOS. Velmi pravděpodobně se ale jedná pouze o časovou exkluzivitu a zanedlouho se dočkáme i na Androidu, stejně jako tomu bylo u prvního dílu. Jakmile budeme vědět více informací, budeme vás informovat.

Hráli jste první díl Monument Valley? Jak se vám hra líbila?

Zdroj: androidauthority.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)