Honor Band 3 je nový fitness náramek: Vydrží měsíc na jedno nabití

Honor Band 3

Honor dnes nepředstavil jen evropskou cenu a dostupnost pro telefon Honor 9, ale také příslušenství, a to dvojici sluchátek a jeden chytrý náramek Honor Band 3. Ten nám přišel nejzajímavější, a to už jen kvůli tomu, že se v létě dostane i na náš trh.

Honor Band 3 přijde v létě do Česka

Jedná se již o třetí generaci Honor Bandu, první dvě měly úspěch hlavně na asijském trhu. Teď se dostávají do Evropy. A to za velmi dobrou cenu 69 eur, to je v přepočtu zhruba 1800 Kč.

honor band 3 (2)

Za tuto cenu nabízí náramek senzor srdečního tepu, měření spánku, schopnost měřit kroky, zaznamenávat vaše cvičení apod.. Za tuto cenu někteří očekávají i GPS, tu ale v náramku nenajdeme. Místo toho má akcelerometr, který pro základní měření musí stačit. Hlavní předností tohoto náramku je ale výdrž na jedno nabití. Ta má podle Honoru vydržet až 30 dní. Náramek bude fungovat s libovolným telefonem, který má alespoň Android 4.4.

Vzhled náramku nezaujme, ale ani neurazí. Pásek kolem ruky je vyroben z gumy, displej je černobílý a nabízí základní informace podobně jako třeba Fitbit náramky. K dispozici bude v oranžové, tmavě modré a černé. Dostupnost v České republice je plánována na léto tohoto roku.

Myslíte si, že v reálném použití vydrží náramek 1 měsíc na jedno nabiti?

Zdroj: techradar.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)