Oficiálně: Galaxy Note8 se představí už v srpnu

galaxy note8

Začíná se roztáčet smršť podzimní vlny vlajkových modelů. Jako první uvidíme Galaxy Note8, Samsung dnes rozesílal pozvánky, které potvrzují datum představení.

Galaxy Note8 se představí 23. srpna

Již před několika dny Samsung potvrdil, že Galaxy Note8 přijde na trh během září, nyní i oficiálně víme, kdy se představí. Představení proběhne v New Yorku, a to 23. srpna. Z akce bude i přímý přenos na internet. Z pozvánky jde jasně poznat, že se jedná o nový telefon z řady Galaxy Note. A to třeba jen díky S-Penu, nebo větě „Do bigger things“.

Bude takto vypadat Galaxy Note8? Bude takto vypadat Galaxy Note 8?

Dále jde také vidět, že i Galaxy Note8 bude mít Infinity Display s minimálními rámečky, stejně jako to můžeme vidět u klasického Galaxy S8. Velikost displeje podle spekulací bude 6,3 palce, a to s QuadHD rozlišením. Na zadní straně už by se také měl objevit duální fotoaparát, chybět nebude ani nejlepší hardwarová výbava. Samotný S-Pen má projít také několika změnami.

Budete sledovat představení Galaxy Note 8?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)