Repasovaný Samsung Galaxy Note 7 FE vychází příští týden

Samsung Galaxy Note 7 FE

O tom, že Samsung plánuje vydání repasovaného Galaxy Note 7 už jsme informovali. Nyní konečně víme, kdy se tak stane. Samsung Galaxy Note 7 FE se začne prodávat 7. července v Jižní Koreji.

Galaxy Note 7 FE vychází 7. července

Pokud nejste seznámení s problémem Galaxy Note 7, tak více můžete najít v našich minulých článcích. Ve zkratce se dá napsat, že telefon byl stažen dvakrát z trhu, a to kvůli problémům s bateriemi, které byly náchylné k přehřívání a v některých případech i vzplály. Jakmile se problém objevil i ve druhé “opravené” řadě telefonů, Samsung se rozhodl definitivně stáhnout Galaxy Note 7 z trhu. Celkem se jednalo o zhruba 3 miliony zařízení. Před několika měsíci ale oznámil, že vydá repasovanou verzi s menší kapacitou baterie a aktualizovaným systémem.

V Jižní Koreji jde do prodeje za týden. Cena zatím nebyla potvrzena, podle posledních zpráv se ale očekává zhruba 440 dolarů, to je po přepočtu cca 11 tisíc korun. Dostupnost v Evropě zatím nebyla potvrzena nebo vyvrácena. Naděje tedy stále žije, na rozdíl třeba od USA a Kanady, kde Samsung oznámil, že se repasovaná verze nebude prodávat.

Myslíte si, že se Galaxy Note 7 FE nakonec objeví i v Evropě?

Zdroj: theverge.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)