Hra Futurama: Worlds of Tomorrow oficiálně vyšla pro Android

Futurama: Worlds of Tomorrow,

Dobré zprávy ve spolek. Dnes se podíváme na novou hru Futurama: Worlds of Tomorrow, která konečně vyšla na Android. Jedná se o takový mix několika žánrů, která je doplněn o příběh, na kterém se podílel Matt Groening a David X. Cohen. Což jsou autoři seriálu Futurama.

Futurama: Worlds of Tomorrow mixuje několik žánrů

Hra má na klasické mobilní hry poměrně bohatý příběh, který je doplněn o zbrusu nové animace. Další zajímavostí je to, že hra mixuje několik herních žánrů dohromady. Jednak je to sociální hra jako Simpsons: Tapped Out nebo The Sims, bojový systém je ve stylu Final Fantasy, hra je pak vytvořena na základě “Choose-Your-Own-Adventure” – tedy her, ve kterých si volíte, jak bude příběh pokračovat, takové hry obsahují několik různých konců.

Futurama: Worlds of Tomorrow OFFICIAL LAUNCH TRAILER

Futurama: Worlds of Tomorrow OFFICIAL LAUNCH TRAILER

Žádný z těchto žánrů není příliš originální, ale ve výsledku dávají zajímavou kombinaci, kterou jsme na mobilních telefonech ještě neviděli. Hra byla nějakou chvíli v betaverzi, nyní ale konečně oficiálně vyšla. Stahovat ji můžete zdarma z Google Play, obsahuje dodatečné mikrotransakce. Jediné mínus, které jsme z krátké zkoušky dokázali zjistit je to, že hra posílá oznámení, abyste se vrátili zpátky ke hraní.

Futurama: Worlds of Tomorrow
Futurama: Worlds of Tomorrow

Bavil vás seriál Futurama? Vyzkoušíte tuto novou mobilní hru?

Zdroj: engadget.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)