TOPlist

Nebaví vás už Pokémon GO? Brzy půjdou chytat dinosauři v rozšířené realitě

dinosauri AR hra pokemon go

Pokémon Go už má nejlepší měsíce za sebou. I přesto se ale stal fenoménem, který dokázal pobláznit celý svět. Není proto divu, že i jiné společnosti chystají hry s rozšířenou realitou, které se u Pokémonů inspirují. A to třeba The Walking Dead, Ghostbusters, Niantic tvoří Harryho Pottera. Případně je tu novinka Jurrasic World Alive. V této hře mají hlavní roli dinosauři, zároveň se může pochlubit oficiální licencí Jurského světa.

V Jurrasic World Alive se loví dinosauři

Lovení, nebo chcete-li chytání dinosaurů probíhá tak, že je na reálné mapě hledáte podobně jako u Pokémon GO. Budete moct také sbírat jejich DNA pomocí dronů, fotit je, zvyšovat jejich úroveň a na rozdíl od Pokémon GO, také bojovat s ostatními hráči.

Jurassic World™ Alive | Announcement Trailer

Jurassic World™ Alive | Announcement Trailer

Inspirace u pokémonů je zřetelná, jde to vidět i z prvních obrázků ze hry, které hodně připomínají Pokémon GO, akorát s dinosaury. Do hry se můžete předběžně registrovat na Google Play, tím dostanete při spuštění bonusové předměty. Zároveň na stránce hry na Google Play si můžete zobrazit obrázky ze hry.

Datum vydání nebylo oznámeno, nicméně mělo by to být ještě na jaře. Pravděpodobně někdy před vydáním filmu Jurrasic World: Fallen Kingdom, který se do kin dostane 22. června.

Jurassic World Alive
Jurassic World Alive

Na kterou AR hru se nejvíce těšíte?

Zdroj: theverge.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)