TOPlist

5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #74: Chytrá domácnost, povedená sluchátka a další

tipy z číny Chytrá domácnost a další

Chytrá domácnost, povedená sluchátka na sport nebo tester vaší nabíječky. To vše a ještě více dnes naleznete v již 74. pokračování seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Jdeme na to.

1) Tester nabíječky nebo powerbanky

Myslíte si, že vaše nabíječka dodává méně proudu, než udává výrobce? Že powerbanka nabíjí prostě pomalu? Můžete to díky tomuto šikovnému testeru vyzkoušet – dokáže totiž po zapojení změřit napětí, proud, ale i třeba kapacitu nebo čas zapojení. Podle výrobce je připraven i na technologie rychlonabíjení od Qualcommu.

Vlastnosti:

  • zapojení do USB
  • měření proudu, napětí, kapacity, času
zajimave-zbozi-z-cinskych-obchodu-usb-tester

Cena: 180 Kč (Aliexpress)

– zaslal Jan Bárta (celkově 1 tip)

2) Chytrá domácnost Broadlink

Jeden z našich čtenářů nám poslal tip na zabezpečení domova – chytrá domácnost Broadlink se skládá ze senzoru pohybu, senzoru dveří, ovladače a „mozku“, který všechny senzory spojuje. Díky tomu máte přehled o bezpečí vašeho domova, ať jste kdekoliv. Další senzory bude navíc možné přikupovat.

Vlastnosti:

  • senzor pohybu, otevření dveří, základna a ovladač v balení
  • možnost připojit až 16 senzorů
  • možnost sledování z mobilního telefonu v aplikaci i mimo domácí síť
zajimave-zbozi-z-cinskych-obchodu-chytra-domacnost

Cena: 1100 Kč (Aliexpress)

– zaslal Petr Průcha (celkově 1 tip)

3) Šikovné cestovní pouzdro

Mobilní telefon, nabíječka, kabel, sluchátka, redukce… To vše jsou předměty, které spousta z nás nosí každý den. Co si jejich přenos a organizaci trochu usnadnit? Díky tomuto cestovnímu pouzdru budete mít všechny důležité věci pěkně pohromadě a můžete je snadno vložit do batohu, tašky od notebooku nebo i větší kabelky.

Vlastnosti:

  • cestovní pouzdro,
  • možnost připevnit telefon i další příslušenství,
  • dvě velikosti: 28 x 20 cm / 32 x 22 cm
zajimave-zbozi-z-cinskych-obchodu-cestovni-pouzdro

Cena: 243/317 Kč (Aliexpress)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 16 tipů)

4) Bluetooth přijímač s NFC

Jak udělat z drátových reproduktorů bezdrátové? Pomocí Bluetooth přijímače, který se zapojí do reprosoustavy a ostatní zařízení do něj mohou bezdrátově streamovat hudbu. Přístrojů s těmito možnostmi je spousta, dnes si ale představíme jedno, které disponuje i NFC. Díky tomu k němu stačí přiložit mobilní telefon a ihned dojde ke spárování, což se hodí v případě, že budete často pouštět hudbu z různých zařízení (například na domácí party apod.).

Vlastnosti:

  • Bluetooth přijímač,
  • výstup 3,5mm jack, cinch, USB,
  • napájení skrze MicroUSB,
  • podpora NFC.
zajimave-zbozi-z-cinskych-obchodu-bluetooth-prijimac

Cena: 299 Kč (eBay)

5) Bezdrátová sluchátka Meizu EP-51

Pokud se poohlížíte po bezdrátových sluchátkách, která poslouží pro každodenní nošení, ale i sport, máme pro vás jeden tip. Sluchátka Meizu EP-51 jsme měli možnost v redakci vyzkoušet a se svou cenou nabízejí šikovnou konstrukci, kvalitní poslech i slušnou výdrž na jedno nabití. Nechybí ani odolnost proti potu či zabudovaný mikrofon pro použití handsfree.

Vlastnosti:

  • Bluetooth 4.0,
  • odolnost proti potu,
  • podpora handsfree,
  • výdrž 6 hodin.
zajimave-zbozi-z-cinskych-obchodu-sluchatka-meizu

Cena: 783 Kč (GearBest)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

zajimave zbozi z cinskych obchodu - magneticky kabel


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

Pro zobrazení formuláře z mobilní aplikace přejděte prosím do webového prohlížeče.

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 76. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce? Chytrá domácnost nebo třeba cestovní pouzdro?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)