Pojď ovlivnit budoucnost Svět Androida, teď máš možnost!

svet androida 8 let narozeniny

Není to tak dávno, co mobilnímu trhu kralovala Nokia a Symbian, na telefony jsme si kupovali vyzvánění a většinu zařízení z dovozu jsme museli komplikovaně odblokovávat pro použití u lokálního operátora. Pro někoho vzdálená minulost, pro jiné jako by to bylo skoro včera. Ať už patříte do kterékoliv skupiny, jedno je jasné. Online magazín Svět Androida vás už 8 let den co den informuje o tom nejlepším ze světa Androida. Dříve jsme hodně papouškovali informace ze zahraničí, protože dostat se k pořádnému Android telefonu byl kumšt. Dnes už naštěstí tolik ne a máme možnost vyzkoušet si spoustu zajímavých zařízení ještě dříve, než se objeví na pultech obchodů.

Poměr vlastního obsahu roste, což je pro nás prioritou a už více jak 1/3 obsahu je unikátní. Až do dnešního dne jsme napsali 19 259 článků, vy jste na to zareagovali 72 785 komentáři (super). Celkem si u nás vytvořilo účet více jak 120 tisíc Android uživatelů. K tomu všemu si každý měsíc přečtete více jak 4 miliony stránek. To není vůbec špatné, když si člověk uvědomí, že (zatím) nejsme žádné velké media vydavatelství, ale jen banda nadšenců, kteří měli to štěstí a jejich koníček se stal i jejich prací :).

narozeniny svetandroida 8 let

Jak můžete budoucnost Svět Androida ovlivnit i vy?

Nebudeme se ale bavit o tom kolik úspěchů a pádů, jsme doposud zaznamenali. Pojďte raději společně s námi mrknout do budoucnosti Svět Androida, kde si ukážeme, jak jí můžete ovlivnit i vy. Jak řekl jeden z naších konzultantů, za dobu naší existence jsme otrhali všechna nízko položená jablka. To byla ta snazší část a teď nás teprve čekají ty pravé výzvy :). Než ale začneme cokoliv upravovat, je potřeba zjistit co děláme dobře a kde to skřípe. Pak určit priority a intenzivně se pustit do realizace. Se všemi těmito kroky nám můžete pomoci i vy a ovlivnit budoucnost vašeho oblíbeného Android magazínu k lepšímu. Přestože, uživatelský feedback sbíráme už velmi dlouho a na mnoha místech (v komentářích, sociálních sítích, na emailu a ve výjimečných případech i osobně). Někdy je velmi těžké rozlišit, zdali onen feedback je užitečnou konstruktivní kritikou, nebo je jen reakcí trolla, který neměl dobrý den. Jak to změnit?

Vytvořili jsme pro vás systém, do kterého můžete jednoduše zadat „návrh na vylepšení“, nebo lajkovat a komentovat ty, se kterými budete souhlasit. Skvělá příležitost vyjádřit se na jednom místě a společně s ostatními ovlivnit v čem a jak projekt vylepšit. Je pro nás důležité mít možnost vidět Svět Androida i vašima očima. Na oplátku za váš čas umíme slíbit, že hlas bude mít velkou váhu při rozhodování, kterým směrem se budoucnost Svět Androida vydá. A každý měsíc realizujeme minimálně jeden z „návrhu na vylepšení“.

Návod, jak přidat „návrh na vylepšení“ Svět Androida?

  1. Jít na tuto speciální stránku
  2. Mrknout, zdali vás názor už někdo nesepsal dříve
  3. Pokud ano, dát Like (máš jich až 30 za měsíc), pokud ne …
  4. Pomocí tlačítka „Zaslat nový návrh na vylepšení“ jej zaslat do systému
  5. Co nejpodrobněji popsat váš zlepšovák a v čem by byl užitečný (přidat můžete obrázek a podrobnější popisek)

 

Po nějaké době váš feedback v redakci zpracujeme a vy se dozvíte, zdali budeme/nebudeme realizovat, proč a kdy. Vše vám přijde na email. Díky tomu tak budete mít jistotu, že neprošvihnete nasazení svého „návrhu na vylepšení“. Každý měsíc nasadíme jeden zlepšovák a v článku vždy uvedeme jeho autora a kdo se na něm podílel nejvíce.

vylepseni navrhy

V roce 2018 nám budou radit ti nejlepší

Se zpracováním nejen vašich nápadů nám letos budou pomáhat ti nejlepší z nejlepších. Aby se vám web lépe používal a vydělal nějakou kačku na další vylepšování, nám bude radit Jan Kvasnička (UX a business). To, aby vás neminul žádný ze zajímavých článků, se postará uznávaný SEO specialista Pavel Ungr. Začínáme taky spolupracovat s jedním ze špičkových SEO nástrojů s názvem Marketing Miner od českých autorů. Přestože, tato informace v textu zabrala pouze několik vět, bude to pro nás výzva a věříme, že na konci roku společnými silami změníme Svět Androida k nepoznání, ale tím správným směrem :).

Děkujeme, že nás podporujete. Zapojíte se i teď?

Petr Mišák
O Autorovi - Petr Mišák

Jak Petr Mišák poprvé spatřil informaci o systému Android, ještě netušil, že se mu stane osudným. V současné době je stav natolik vážný, že přestává… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (36)