TOPlist

Beta test Nugátu pro Samsung Galaxy S7 skončil. Plná verze dorazí brzy

samsung-nougat-galaxy-beta-program_ico

Pokud patříte mezi účastníky beta testu Androidu 7 Nougat pro Samsung Galaxy S7, pravděpodobně brzy obdržíte informaci (pokud se tak již nestalo), že je beta test u konce a aktualizace na plnou verzi dorazí v nadcházejících týdnech.

Beta test skončil, chyby ale stále můžete hlásit

Ačkoli se smartphony Samsung Galaxy S7 a jeho klon S7 Edge brzy dočkají svého nástupce, nová verze systému byla až doposud dostupná pouze v rámci beta testu. Samsung ale k 30.12.2016 tento test ukončil a další build již tedy bude plnou verzí. Po ukončení testování by již nemělo být možné hlásit chyby tak, jak to bylo možné dosud. Stále ale můžete zpětnou vazbu podávat v příslušných fórech, přestože již nedostanete přímou odpověď od výrobce.

Galaxy Note S7 Edge v modré barvě - beta test Galaxy S7 Edge v modré barvě

Ve vzduchu ale ještě visí jedna otázka: kdy se na světlo světa podívá finální verze? Podle zprávy, kterou by postupně měli obdržet všichni betatesteři, bude Samsung dělat vše proto, aby se plná verze systému dostala do „eS-sedmiček“ již v lednu. Beta test byl dostupný pouze v angličtině, takže se dá předpokládat, že v anglicky mluvících zemích bude update dostupný nejdříve.

Jak jsme se již v minulosti dozvěděli, Samsung by údajně měl přeskočit Android 7.0 a distribuovat na Galaxy S7 a S7 Edge rovnou Android 7.1.1.

Co si o updatu myslíte vy? Patří podle vás Samsung stále mezi nejpomalejší výrobce, co se aktualizací týče? Zkusili jste beta test?

Zdroj: androidpit.com

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)