Battery Monitor: Designová aplikace pohlídá vaši baterii

bateries

Máte rádi o své baterii přehled, ale nehodláte váš telefon zatěžovat aplikacemi, jež jsou plné reklam? Nová aplikace Battery Monitor se chlubí moderním minimalistickým designem a spolehlivostí bez zbytečných funkcí. Zabere pouze 1,5 MB paměti a nebude vás obtěžovat reklamou.

Battery Monitor nabídne přehledné rozhraní a povedené grafy

Zbrusu nová aplikace v Obchodě Play se postará o monitoring baterie ve vašem Android zařízení. Rozhodně neslibuje žádné opravy, kalibraci a podobné klamavé taháky často reklamou přehlcených aplikací podobného žánru. Battery Monitor se v příjemném prostředí postará o podrobné sledování stavu vaší baterie – mezi sledované parametry mimo jiné patří:

  • Teplota baterie
  • Zbývající čas do vybití
  • Zda se baterie vybíjí nebo nabíjí
  • Zdraví baterie
  • Napětí

Vizuální zobrazení pomocí grafů

Battery Monitor nabízí kromě klasických dat i graf baterie v čase – jak s procentuální hodnotou, tak s teplotou. Pokud se s baterií něco v průběhu času stane nebo se začne vybíjet podezřele rychle, z grafu lze jednoduše vyčíst, kdy k situaci došlo. Po prvním spuštění aplikace je potřeba počkat nejméně hodinu, než se požadovaný graf zobrazí – Battery Monitor potřebuje čas na sesbírání dat. Rozhraní aplikace pak doplňují úsporná nastavení v podobě snižování jasu nebo zkratka do integrovaného správce baterie v Androidu.

IMG_20160308_131904

Barevné provedení podle vašeho vkusu

Povedenému a přehlednému designu dodáte špetku vlastního vkusu výběrem jednoho z 5 barevných témat. Defaultní zelenou můžete nahradit červenou, modrou, tmavě šedou nebo žlutou. Nastavení pak kromě barev umožní přepínání mezi stupni Celsia nebo Farenheity.

Plná verze nabušená funkcemi za pakatel

Pokud jste spokojení se sledováním baterie a nic jiného vám nechybí, plná verze aplikace rozhodně není potřeba. Za 24 korun se vám však dostane celé škály monitorovacích funkcí, které v jedné aplikaci nabízí jak sledování baterie, tak i procesoru nebo RAM paměti.

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)