Hledáte The Sims pro telefony? Animal Crossing od Nintenda právě vychází

animal crossing android

Animal Crossing je známá herní série hlavně pro majitele konzolí od Nintenda. Na ty už 16 let vychází hry s tímto názvem. Nintendo minulý rok představilo verzi pro telefony. V některých oblastech již lidé můžou hrát, oficiálně pak vychází již za dva dny.

Animal Crossing je The Sims akorát se zvířaty

Pokud jste nikdy o Animal Crossing neslyšeli, tak zde máme krátké shrnutí. V podstatě se jedná o hru velmi podobnou The Sims, akorát se zde neovládají lidé, ale antropomorfní zvířata, což jsou zvířata napodobující schematicky tvary lidské postavy. Samotná hratelnost je velmi otevřená, každý si může ve hře najít to své.

Animal Crossing: Pocket Camp Digest

Animal Crossing: Pocket Camp Digest

Zábavnou formou simuluje život ve vesnici (v tomto případě půjde o tábor), kde můžete třeba chytat ryby, pěstovat ovoce a zeleninu atd. Aktivit je ve hře mnoho a minimálně v předchozích dílech je Nintendo dokázalo vytvořit hodně zábavně. Zajímavé je to, že čas ve hře ubíhá stejně jako v reálném čase, hra počítá i s datem. Díky tomu jsou různé prázdniny a svátky ve stejný čas ve hře, jako v reálném životě.

Hra se bude moct stahovat zdarma z Google Play již za dva dny. Bude obsahovat nákupy za reálné peníze, které urychlí například stavbu nebo ulehčí nákup věcí. Zároveň se jedná o teprve třetí hru společnosti Nintendo, která oficiálně vychází na Google Play. Předtím jsme se dočkali Fire Emblemu a Super Mario Run.

Animal Crossing: Pocket Camp
Animal Crossing: Pocket Camp

Vyzkoušíte si Animal Crossing?

Zdroj: phonearena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)