TOPlist

Nejnovější Android aplikace z Google Play #86 – unikátní tapety, přenos dat z PC a další

Comp 1 (0-00-00-00)

Kalendář přeskočil na pondělí, což automaticky znamená další nášup nových aplikací pro Android. Pojďme si dnes představit tvorbu originálních tapet díky aplikaci Tapet, snadný přenos souborů s aplikací Portal či SMS klienta Falcon. Nebude chybět ani Android aplikace Hodiny od Googlu.

Tapet – Infinite Wallpapers

Líbí se vám barevné tapety a holdujete Material Designu? Pak by vás mohla zaujmout aplikace Tapet, která pomocí matematických algoritmů vytváří pohledné tapety, které jsou navíc unikátní. Ve verzi zdarma sice nelze přímo ovlivnit, jaký vzor či barvy budou vytvořeny, přesto lze ale vytvořit velmi originální tapety. V plné verzi, za kterou zaplatíte 58 korun, již můžete detailněji upravovat barvy či vzory.

Tapet Wallpapers Generator
Tapet Wallpapers Generator

Portal – Wifi file transfers

Aplikaci Portal jsme vám představili také v samostatné zprávičce. Tato android aplikace má za úkol zjednodušit bezdrátový přenos souborů z PC do telefonu. Jednoduše stačí nainstalovat tuto aplikaci do vašeho telefonu, na PC přejít na stránku portal.pushbullet.com, naskenovat telefonem QR kód a následně pomocí metody drag and drop přesouvat soubory.

Portal - WiFi File Transfers
Portal - WiFi File Transfers

Hodiny od Googlu

Společnost Google uvolnila na Google Play další z řady svých oficiálních aplikací. Tentokrát jsme se dočkali Hodin, které jsou velmi oblíbené, a spousta uživatelů možnost instalace i na jiné telefony než ty s čistým Androidem ocení. Bohužel nelze Hodiny od Googlu nainstalovat na všechny telefony, problémy mají zejména přístroje s Androidem KitKat. Pokud dostáváte hlášku „Duplicitní autorita poskytovatele“ a máte ROOTnutý telefon, můžete vyzkoušet odstranit původní aplikaci hodin, restartovat telefon a nainstalovat tuto aplikaci.

Clock
Clock

Falcon

Náš týdenní výběr zakončíme aplikací pro správu SMS a MMS zpráv. Falcon představuje SMS klienta, který se chlubí především jednoduchým vzhledem, Material Designem a rychlostí. Kromě běžných možností SMS klientů podporuje Falcon také tmavý režim pro AMOLED displeje či třeba synchronizaci SMS zpráv s PC přes Pushbullet. Pro stažení z Google Play je se potřeba přihlásit do testování zde.

Falcon SMS Beta
Falcon SMS Beta

Nejnovější Android aplikace z Google Play

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)