Nejnovější Android aplikace z Google Play #75 – rychlé sdílení souborů, retro focení a další

75 hlavni

Vítáme vás u nového dílu seriálu Nejnovější Android aplikace z Google Play. Dnes si jako první představíme aplikaci určenou k posílání souborů mezi telefony, tablety a stolním počítačem – Infinit. Druhým tipem bude aplikace OldBooth, s níž můžete vytvářet retro fotografie prostřednictvím předního fotoaparátu. Následovat bude OneSet pro prohlížení a tvorbu krátkých Vine videí s tématikou posilování a na závěr jsme pro vás vybrali zábavnou aplikaci Facebook Riff určenou k vytváření tématických videí.

Infinit

Aplikace Infinit slibuje nejrychlejší přenos souborů mezi vašimi Android zařízeními a rovněž také PC. Přes tuto aplikaci lze posílat soubory jakéhokoliv typu a velikosti. Při posílání HD videa či fotek v plném rozlišení přitom nedochází ke kompresi. Autoři aplikace u popisku v Google Play uvádí, že posílání skrze Inifit je 30krát rychlejší než s použitím cloudu. Pokud jsou zařízení připojena na stejné Wi-Fi, lze například poslat 2GB video za méně než 10 minut. Pokud se rozhodnete aplikaci používat i na vašem stolním PC, budete si muset nainstalovat příslušný program.

File transfer by Infinit
File transfer by Infinit

OldBooth

Do Google Play dorazila výborná „blbůstka“, která pobaví nejednoho milovníka selfie fotografií. S OldBooth se můžete vyfotit ve stylu retro. Aplikace obsahuje několik typů obličejů, rozdělených do kategorií podle jednotlivých období historie. Jako názornou ukázku toho, jak výsledné fotografie můžou vypadat, přikládám pod popisek několik svých fotografií z padesátých let. Co se týče samotného vytváření, je velmi jednoduché a uživatelsky přívětivé. Po vybrání předlohy a vyfocení vašeho obličeje lze využít lehčí grafické úpravy, které přispívají k větší autentičnosti výsledného snímku.

OldBooth
OldBooth

OneSet

Pokud máte rádi cvičení, aplikace OneSet vám možná udělá radost. Jedná se o sociální síť postavenou na Vine videích. Jakýkoliv registrovaný uživatel může prostřednictvím OneSet sdílet 15vteřinová videa týkající se cvičení. Uživatelé přidávají videa svých dosažených úspěchů či nových tréninkových metod, které vás můžou snadno inspirovat. Příspěvky uživatelů lze hodnotit, komentovat a sdílet. Samozřejmě můžete přidávat i svá vlastní Vine videa. Zajímavou funkcí aplikace je vyhledávání videí na základě fitness kategorií. Lze tak jednoduše vyfiltrovat videa z Crossfitu, atletiky či jednotlivých svalových partií.

Oneset - Smart Fitness Trainer
Oneset - Smart Fitness Trainer

Riff

Riff je nová aplikace od Facebooku, která se také zaměřuje na pořizování a sdílení videí, a to vcelku zábavným způsobem. Každý registrovaný uživatel může vytvářet tématicky zaměřená videa, jimž přidá vlastní štítek, například „banán“ (takový jsme v aplikaci opravdu viděli). Ostatní uživatelé poté na základě vašeho štítku pořizují nová videa s touto tématikou. Takto vzniká série nesmyslných, ale zároveň zábavných videí. Procházením videí ostatních se můžete inspirovat při tvorbě vlastních výtvorů. Cílem aplikace samozřejmě není nic jiného, než se pobavit.

62e5508ba615591221614ddf65fabb0b?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

Nejnovější Android aplikace z Google Play

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (11)