Na Honor 8 pravděpodobně nevyjde aktualizace Android 8 Oreo

aktualizace Android 8 oreo honor 8

Honor 8 je jeden z nejoblíbenějších telefonů střední třídy u nás. A i když z počátku to vypadalo, že se na tento telefon dostane aktualizace Android 8 Oreo, tak poslední informace spíše naznačují, že už se na poslední verzi Androidu nedostane.

Aktualizace Android 8 Oreo se na Honor 8 pravděpodobně neobjeví

Na začátku prosince řekl v rozhovoru šéf Honoru, které telefony by měly obdržet aktualizaci na Oreo. Mezi telefony byl i Honor 8, takže se to bralo jako potvrzená informace. Jenže tento rozhovor vydržel na internetu jen několik dní, poté byla informace o aktualizacích opravena. Situace byla taková, že Android 8 Oreo se na Honoru 8 pouze interně testuje a zkouší. V tu dobu ale nebylo jasné, jestli nakonec vyjde.

Honor 8

Uběhl více než měsíc a objevily se nové informace. Bohužel nejsou moc pozitivní, indické zastoupení Honoru napsalo na svůj oficiální Twitter účet, že Oreo se na Honor 8 nedostane kvůli omezením v hardwaru i softwaru.

To se na první pohled může zdát divné, když další telefony ze stejné řady obdrží Android 8 Oreo. A to dražší Honor 8 Pro, ale i levnější Honor 8 Lite. Důvodem je to, že tyto telefony šly do prodeje později, rovnou s Android 7 Nougat. Klasický Honor 8 začínal s Android 6 Marshmallow, i tak je to ale škoda, že Honor nedodrží dva roky aktualizací, což je takový standard trhu.

[aps_product_sz id=“400242″]

Vadí vám, že se na Honor 8 pravděpodobně neuvolní Android 8 Oreo?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)