5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #143: TV Box s DVB-T2, bezdrátová sluchátka a další

TV Box s DVB-T2-tipy z ciny

Mrazivý týden si trochu vylepšíme dalším dílem našeho seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. V dnešním díle pro vás máme TV Box s DVB-T2, bezdrátová sluchátka, magnetický držák do auta a další. Pojďme na to.

1) TV Box s DVB-T2 a DVB-S2

Android boxů jsme si v našem seriálu představil již celou řadu, všechny ale počítaly s přehráváním videí z internetu nebo z nějakého úložiště. Dnes si představíme TV Box s DVB-T2 a DVB-S2, tedy s podporou pozemního i satelitního vysílání. Zbylé vlastnosti zůstávají podobné jiným TV Boxům – 8jádrový procesor, Android 6.0, 5GHz WiFi, podpora Bluetooth, gigabitová LAN a další. Díky tomuto zařízení se z vaší televize může stát plnohodnotné multimediální centrum, které si poradí s přehráváním videí z mnoha zdrojů.

TV Box s DVB-T2 – vlastnosti

  • MECOOL KIII PRO
  • CPU: Amlogic S912
  • GPU: ARM Mali-T820MP3
  • RAM: 3 GB RAM
  • vnitřní paměť: 16 GB
  • OS: Android 6.0
  • konektivita: Bluetooth 4.0, WiFi (i 5 GHz), AV, DVB-S2, DVB-T2, HDMI, RJ45, SPDIF, paměťová karta, USB 2.0

 

MECOOL-KIII-PRO-DVB-T2-tipy z ciny

 

Cena: 2726 Kč (GearBest)

– zaslala Martina Mašková (celkově 1 tip)

2) Redukce USB-C na audio jack

Vlastníte mobilní telefon, který již nedisponuje 3,5mm jack konektorem pro sluchátka? Tento problém sice řeší většinou redukce dodaná v balení, co když ale chcete poslouchat hudbu a zároveň telefon nabíjet? Pak pomůže tato redukce, která přidává i 3,5mm jack. Podporován je například oblíbený telefon Xiaomi MI6.

USB 3.1 Type C Audio-nakupovani v cine

Cena: 44 Kč (GearBest)

– zaslal Jozef Doliňák (celkově 5 tipů)

3) Magnetický držák na palubní desku

Mobilní telefon dnes často slouží jako skvělý společník při cestování v automobilu. Díky GPS navigaci nás může provádět téměř po všech koutech světa. Pro tyto případy se vyplatí pořídit držák, pomocí kterého lze telefon vhodně umístit a zajistit tak pohodlí i bezpečí. Náš dnešní tip představuje držák do auta, který můžeme připevnit přímo na palubní desku. Sám o sobě je magnetický, což následně usnadní uchycení mobilního telefonu.

drzak do auta-cinske eshopy xiaomi kamera do auta-zbozi z ciny

Cena: 202 Kč (GearBest)

– zaslal Jozef Doliňák (celkově 5 tipů)

4) Bezdrátová sluchátka QCY Q29

I bezdrátová sluchátka prochází evolucí a často se můžeme setkat se řešením, které je úplně bez kabelů. Tedy nejsou zde propojena sluchátka ani mezi sebou. Jedním z takových řešení jsou sluchátka QCY Q29, která zaujmou hlavně lákavou cenou, ale i zvukovým podáním. Součástí je i šikovné pouzdro, které slouží zároveň jako nabíječka. S touto kombinací slibuje výrobce až 12 hodin hudby, počítá se ale s tím, budete sluchátka dobíjet z tohoto pouzdra.

QCY Q29 – vlastnosti

  • frekvenční rozsah: 20 – 20000 Hz,
  • citlivost: 108 dB,
  • mikrofon,
  • nabíječka s 220 mAh
QCY Q29-cinske obchody

 

Cena: 1 723 Kč (Aliexpress)

5) Organizace kabeláže

Na závěr si představme tip na zboží, které nám pomůže uspořádat stále nepostradatelné kabely. Ať už se jedná o nabíječky či datové kabely, na našem pracovišti se stále potlouká spousta vodičů. Co jim dát trochu řád? Pomocí jednoduchých nalepovacích držáků lze kabely umístit do vhodného místa, aby nepřekážely, ale zároveň byly stále po ruce a elegantně uspořádány.

organizace kabelaze-tipy na zbozi z ciny

Cena: 55 Kč (Aliexpress)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

xiaomi nabijecka-tipy z ciny


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Vyhlášení proběhne po 147. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)