5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #67

Tipy z ciny 67

První školní den oslavíme již 67. dílem našeho seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Dnes se můžete těšit na stylovou powerbanku, šikovnou klávesnici či užitečné držáky k telefonům i tabletům.

1) Stylová powerbanka

Začněme dnešní článek zlehka a s úsměvem. Powerbank je na trhu neuvěřitelná spousta a občas je problém vybrat tu nejlepší. Tip na první zboží z Číny se ale snaží spíše o úsměvný produkt a powerbanka je vměstnána do podoby klasické a dnes již mrtvé diskety. Může se tak jednat o zajímavý dárek pro někoho, kdo si s tímto typem úložiště hodně zažil.

Vlastnosti:

  • powerbanka ve tvaru diskety
  • kapacita 5000 mAh, výstupní proud 1,5 A
zajimave zbozi z cinskych obchodu - disketa

Cena: 379 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 4 tipy)

2) Univerzální držák na kolo

Pokud si krásné počasí užíváte z pohledu řidítek a chcete mít svého miláčka s Androidem stále u sebe a na dohled, nezbývá než se porozhlédnout po držáku na kolo. A přesně tím je náš druhý tip na čínské zboží. Konstrukce držáku vám umožní vložit telefony s úhlopříčkou mezi 4-5,5″, potěší i rozumná cena.

Vlastnosti:

  • univerzální držák na kolo
  • možnost vložit telefony s úhlopříčkou displeje 4-5,5″
zajimave zbozi z cinskych obchodu - drzak

Cena: 145 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 4 tipy)

3) Šikovný držák pod tablet

Pokud používáte tablet, jistě oceňujete jeho mobilitu. Zároveň nás ale jeho konstrukce nutí neustále držení zařízení v ruce, abychom na něm mohli pracovat. Co si trochu pomoci? Díky jednoduché konstrukci lze tablet udržet v optimálním úhlu, abychom na něj viděli a mohli s ním pracovat, ale zároveň jej nemuseli držet v ruce. Protiskluzová úprava pomůže stabilitě.

Vlastnosti:

  • univerzální držák na tablet
  • protiskluzová úprava
  • možnost složení do kompaktnější podoby
zajimave zbozi z cinskych obchodu - drzak tabletu

Cena: 108 Kč (GearBest, Aliexpress – bílá)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 4 tipy)

4) Klávesnice s koženým pouzdrem

Psaní na displeji mobilních telefonů není od počátků tak pohodlné jako na hardwarové klávesnici. Tak si ji prostě k telefonu pořídíme – další zboží z Číny představuje bezdrátovou Bluetooth klávesnici s koženým pouzdrem. Díky tomu můžete klávesnici bezpečně přenášet a zároveň poslouží i jako držák telefonu při psaní.

Vlastnosti:

  • bezdrátová klávesnice
  • Bluetooth 3.0
  • kožené pouzdro s držákem
zajimave zbozi z cinskych obchodu - klavesnice

Cena: 335 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 4 tipy)

5) Držák pro toaletní papír i telefon

Zakončeme dnešní díl opět spíše vtipným, ale rozhodně i zajímavým a užitečným zbožím. V prostorách toalety trávíme s mobilním telefonem spoustu času, jsou ale i chvíle, kdy ruce potřebujeme k úplně jiné činnosti. Kam v těchto situacích s mobilním telefonem? S tím pomůže držák toaletního papíru, který má místo i pro mobilní telefon.

Vlastnosti:

  • kovové zpracování
zajimave zbozi z cinskych obchodu - toaletni drzak

Cena: 234 Kč (Aliexpress)

– zaslal Michal Koníček (celkově 1 tip)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

zajimave zbozi z cinskych obchodu - magneticky kabel


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

Pro zobrazení formuláře z mobilní aplikace přejděte prosím do webového prohlížeče.

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 76. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)