TOPlist

5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #106: Sada na opravu telefonu, pouzdro a další

tipy z číny sada na opravu

Vítáme vás v horkém týdnu, který již připomíná léto. Jako každou středu si představíme dalších 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Dnes na vás čeká sada na opravu telefonu, USB-C do HDMI redukce či třeba voděodolné pouzdro.

1) USB-C -> HDMI redukce

V dřívějších dobách bylo zcela běžné, že se mobilní telefon skrze redukci připojil k televizi běžným HDMI kabelem. Tato funkce se nazývá MHL. S příchodem nových telefonů s konektory USB-C však tato funkce pomalu vymizela, přestože se o propojení televizí s telefony hodně mluvilo. Dnes pro vás máme tip na redukci z USB-C na HDMI, pozor si však musíte dát na podporu telefonu – jak jsme zmínili, funkce MHL dnes bohužel není samozřejmostí.

5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – usb-c redukce HDMI

Cena: 130 Kč (eBay)

2) Sada na opravu telefonu

Nečistoty pod displejem, uvnitř konektoru či prasklý displej. To jsou vše závady, které se dnes dějí zcela běžně a telefony povětšinou končí v servisu. Pokud ale patříte mezi domácí kutily, jistě byste si spoustu oprav zvládli doma udělat sami – ovšem s pořádným nářadím. Naším druhým tipem je proto sada na opravu telefonu, která obsahuje vše potřebné k bezpečnému vniknutí do útrob telefonu. Sada na opravu telefonu obsahuje velké množství šroubováků, nástavců, ale i třeba přísavku či plastové přípravy na šetrné „otevření“ telefonů. Cena je rovněž lákavá.

AC - 8 38 in 1 Screwdriver Kit for Repair / Maintenance

Cena: 393 Kč (GearBest)

– zaslal Jozef Doliňák (celkově 4 tipy)

3) Voděodolné pouzdro

Denní teploty již překračují hranice 30°C, a spousta lidí proto vyráží k vodě. Takové radovánky však nemusí ocenit naše mobilní telefony, zvláště pokud nejsou vybaveny nějakou zvýšenou odolností. Jak se chránit levně a účinně? Pomocí voděodolného pouzdra, které v nejhorším případě snese i potopení do hloubky 10 metrů.

5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – vodeodolne pouzdro

Cena: 117 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 20 tipů)

 4) Levné Android PC v předprodeji

Android PC jsou tu s námi již několik let – tyto malé krabičky dokážou udělat z vaší „hloupé“ televize chytrou. Díky svému hardwaru zvládají přehrávat videa ve vysokém rozlišení, stejně tak spouštět aplikace pro Android nebo třeba hry. Počítač H96 TV Box představuje zajímavý kompromis výbavy a ceny. Tento počítač je sice v jiných obchodech v prodeji, stojí však o poznání více než v tomto předprodeji.

H96 TV Box – vlastnosti

  • OS: Android 6.0
  • CPU: RK3229, 4 jádra, Cortex-A7
    GPU: Mali-400
  • RAM: 1 GB RAM
  • úložiště: 8 GB (+MicroSD slot)
  • RJ45 konektor, HDMI 2.0, Wi-Fi, dálkový ovladač, podpora 4K videa
5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – H96 TV

 

Cena: 764 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 20 tipů)

5) Univerzální držák do auta

Výlet k vodě či do přírody většinou začíná cestou v automobilu. Velice často pak mobilní telefony poslouží jako GPS navigace, a tak se hodí nějaký šikovný držák telefonu. Díky němu je telefon stále na očích, ale zároveň nepřekáží. Dnes pro vás mám tip na univerzální držák, jehož čelisti se automaticky semknou po tom, co do něj telefon vložíte. Využívají totiž hmotnost telefonu. Díky tomu je možné telefon do držáku pohodlně vkládat i vyndavat.

5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – drzak do auta

Cena: 263 Kč (TinyDeal)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 20 tipů)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

cestovni-pouzdro


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 106. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce? Sada na opravu telefonu nebo třeba držák do auta?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (15)