5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #118: Chytrý kartáček Xiaomi, pneuměřič a další

tipy z ciny 118 kartacek xiaomi, levne veci z ciny

Další týden je tu a s ním i 118. díl našeho seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. V aktuálním čísle pro vás máme chytrý kartáček od Xiaomi, repeater, router a AP v jednom, sledování tlaku v pneumatikách a další.

1) Chytrý kartáček Xiaomi

O tomto zajímavém produktu z dílny Xiaomi jsme vás informovali již loni. Chytrý kartáček SOOCAS X3 dokáže kromě samotného čistění zubů komunikovat rovněž s mobilním telefonem. Aplikace vám prozradí například informace o samotném čištění nebo kdy je potřeba vyměnit čistící hlavu. Ta je vyrobena ze speciálního materiálu Tynex, kartáček nabízí voděodolné tělo s certifikací IPX7, je napájen 1000mAh baterií a podporuje bezdrátové nabíjení. Chytrý kartáček vznikl spoluprací s firmou Philips Sonicare.

Xiaomi Soocas X3 – vlastnosti:

  • sonický kartáček,
  • Bluetooth konektivita,
  • rychlost kmitání: až 37 200 kmitů za minutu,
  • baterie 1000 mAh,
  • výdrž až 25 dní,
  • bezdrátové nabíjení.
chytry kartacek xiaomi-tipy z ciny

Cena: 1 222 Kč (Everbuying)

– zaslal Jakub Pavlík (celkově 1 tip)

2) Repeater, AP i router v jednom

Několikrát jsme si zde ukázali repeatery od společnosti Xiaomi, jeden z našich čtenářů přidává další tip na podobné zařízení. Tato malá krabička v sobě ale ukrývá něco víc – router, repeater, access point i režim klienta. To se může hodit například při cestování, kdy chcete rozšířit nebo posílit signál Wi-Fi či si vytvořit bezdrátovou síť pro další zařízení. Napájení je pak řešeno běžným MicroUSB kabelem, který lze zapojit i třeba do powerbanky.

Repeater, AP i router v jednom – vlastnosti:

  • režim repeater, client, access point, router, bridge…,
  • napájení přes MicroUSB,
  • RJ45 vstup,
  • podpora Wi-Fi b/g/n (2,4 GHz).
repeater-tipy z ciny

Cena: 397 Kč (Ebay)

– zaslal pavot2010

3) Handsfree, nabíječka a FM transmitter

Starší nebo méně vybavené automobily postrádají Bluetooth handsfree, pomocí kterého lze snadno propojit mobilní telefon a audio systém automobilu. Pomoci ale může nabíječka, která v sobě ukrývá Bluetooth handsfree a FM transmitter, pomocí kterého spojíte autorádio a toto zařízení. Rázem tak můžete z automobilu telefonovat nebo poslouchat hudbu z telefonu, navíc lze využít dvojici USB výstupů pro nabíjení.

Handsfree, nabíječka a FM transmitter – vlastnosti

  • Bluetooth 3.0 konektivita,
  • 2x USB výstup (5V / 2,1A, 5V / 1A),
  • podpora handsfree,
  • FM transmitter.
hansdfree-tipy z ciny

Cena: 309 Kč (Aliexpress)

– zaslal David Trlica

4) Tlakoměr a nabíječka do auta

Předposledním dnešním tipem je zařízení určené především pro motoristy. Pokud jste domácí kutilové a rádi chcete mít o vašem vozu přehled, může se vám hodit bezdrátový tlakoměr pneumatik. Ten je řešen formou ventilků, které jsou bezdrátově spojeny s hlavní jednotkou. Ta se zapojí do standardní cigaretové zásuvky a poslouží zároveň i jako nabíječka.

Aukey tlakoměr a nabíječka – vlastnosti

  • 4 senzory ve formě ventilku,
  • bezdrátová komunikace,
  • LCD displej,
  • nabíječka s USB výstupem (5 V / 1 A)
tlakomer-tipy z ciny

Cena: 1 264 Kč (Aliexpress)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 6 tipů)

5) Kvalitní USB-C kabel

V tomto díle jsme si představili několik nabíječek, tak pojďme seriál doplnit ještě o kvalitní USB-C kabel. Za jeho zrodem stojí znovu společnost Aukey, která je oblíbená pro výborný poměr cena/kvalita. Tento metrový kabel nabídne kvalitní provedení i rychlý přenos dat či rychlé nabíjení dalších zařízení.

 

usb-c kabel-tipy z ciny

Cena: 154 Kč (Aliexpress)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 6 tipů)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

xiaomi nabijecka-tipy z ciny


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 126. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce? Xiaomi zesilovač signálu nebo třeba GPS lokátor?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)