5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #113: Bluetooth tracker, pouzdro na ruku a další

tipy z ciny-113

Bluetooth Tracker a dálková spoušť v jednom, pouzdro na ruku či třeba Xiaomi handsfree. To vše a ještě něco navíc pro vás máme v dnešním již 113. díle seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů.

1) Pouzdro na ruku

Mobilní telefony jsou naším každodenním společníkem a vyrážejí s námi i třeba na pěší turistiku či jízdu na kole. Pokud má člověk sportovní oblečení a nechce zároveň s sebou nosit batoh, musí se postarat o bezpečné uložení telefonu. S tím může pomoci vybavené pouzdro na ruku, kde bude v bezpečí nejen mobilní telefon, ale i třeba peněženka a další drobnosti. Díky voděodolnému povrchu přežije i nějaký ten déšť a můžete jej zkrátka nosit kdekoliv.

pouzdro na rameno-telefon-tipy z ciny

Cena: 126 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 14 tipů)

2) Redukce USB-C na 3,5mm jack

Zatím se tím „chlubí“ jen pár modelů, ale ani my nevíme, jakým směrem bude trh pokračovat. Budou i další smartphony postrádat 3,5mm jack a sluchátka budeme muset zapojit do USB-C konektoru? To je ve hvězdách. Pokud ale patříte mezi uživatele takového telefonu (například Xiaomi Mi6), může se vám hodit následující redukce. Díky ní lze propojit libovolná sluchátka s 3,5mm jack konektorem i do telefonu, který jej postrádá, ale má USB-C.

usb-c-jack-redukce-tipy z ciny

Cena: 120 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 14 tipů)

3) Spoušť a Bluetooth Tracker v jednom

Vyfotit mobilním telefonem sám sebe z větší dálky není snadné. Pomůže sice v mnoha případech časovaná spoušť, i tak ale člověk občas potřebuje manuální spuštění na dálku. S tím může pomoci dálková spoušť v přívěsku, která zároveň funguje i jako Bluetooth Tracker – třeba pro hledání zapomenutých klíčů v bytě apod. Díky kompaktním rozměrům a výdrži až 300 dní můžete tento doplněk nosit stále s sebou.

Bluetooth Tracker – vlastnosti

  • Bluetooth 4.0 konektivita,
  • výdrž až 300 dní v pohotovostním režimu,
  • dálková spoušť, Bluetooth lokalizace,
  • CR2032 článek.
bluetooth tracker-spoust-tipy z ciny

Cena: 261 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 14 tipů)

4) Originální Xiaomi handsfree

Je to již nějaký pátek, co společnost Xiaomi představila Bluetooth handsfree do ucha. O jeho kvalitách se přesvědčila spousta zákazníků, a přestože nepatří mezi to nejlepší na trhu, mluví pro něj atraktivní cena. Ta se nyní dostala až na hodnotu 275 Kč, což je velmi lákavá nabídka. Handsfree se pochlubí kompaktními rozměry, Bluetooth 4.1 konektivitou a až 100hodinovou výdrží.

Xiaomi handsfree – vlastnosti

  • Bluetooth 4.1 konektivita,
  • výdrž až 100 hodin v pohotovostním režimu,
  • hmotnost jen 6,5 g.
xiaomi bluetooth handsfree-tipy z ciny

Cena: 275 Kč (GearBest)

– zaslal Jozef Doliňák (celkově 14 tipů)

5) Nabíječka pro Xiaomi Mi Band 2

Krokoměr od Xiaomi se díky své atraktivní cenovce a vysoké výdrži stal oblíbeným zbožím. Spousta našich fanoušků tento krokoměr vlastní, a přestože je nutné nabíjet třeba až jednou do měsíce, může se hodit více nabíječek. Díky tomu lze dobíjet náramek i na cestách nebo třeba na chatě.

Xiaomi MI Band 2-nabijecka-tipy z ciny

Cena: 44 Kč (GearBest)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

cestovni-pouzdro


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 116. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce? Bluetooth Tracker nebo třeba pouzdro na ruku?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)