5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #62

Tipy z Číny (1)

Čtvrtek je tady, což znamená, že si opět ukážeme pětici tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Dnes pro vás máme tipy na miniaturní handsfree, vybavenou klávesnici nebo šikovný LED pásek do USB a další.

1) Miniaturní Bluetooth handsfree

Spousta z nás je každý den na cestě a pracovní náplň obsahuje i spoustu pracovních hovorů. Jak ale telefonovat na cestách a mít při tom volné ruce? Pomocí bezdrátového handsfree. Pokud byste navíc ocenili opravdu minimalistické řešení, máme pro vás tip na zajímavé zboží z čínských obchodů – miniaturní handsfree. Díky malým rozměrům se snadno vejde do ucha, samozřejmostí je i spojení skrze Bluetooth.

Vlastnosti:

  • miniaturní handsfree
  • spojení skrze Bluetooth
  • výdrž: stand by (120 hodin), hovory (4-5 hodin)
Tipy na zajimave zbozi z ciny - handsfree

Cena: 115 Kč (Aliexpress)

– zaslala Zuzana Pindorová (celkově 1 tip)

2) Vybavená klávesnice a ovladač pro Android TV i PC

Minulý týden jsme vám představili šikovné multimediální centrum s Androidem, jeho slabinou byl ovšem dálkový ovladač. Jak jsme radili, můžete jej snadno nahradit nějakým bezdrátovým ovladačem s USB přijímačem. Jeden takový představuje i náš další tip na zajímavé zboží. Tento ovladač na sobě obsahuje téměř plnohodnotnou klávesnici a nechybí ani touchpad či ovládací a multimediální tlačítka.

Vlastnosti:

  • připojení k PC, Android TV i Smart TV
  • konektivita: USB přijímač, 2,4 GHz, dosah 10 metrů
  • napájení: 2 x AAA baterie
Tipy na zajimave zbozi z ciny - klavesnice

Cena: 293 Kč (Everbuying)

– zaslal Josef Doliňák (celkově 10 tipů)

3) LED pásek do USB

Světla není nikdy dost, zvláště pak při pobytech v přírodě, kde není přísun elektrické energie. Již několikrát jsme si představili světla do USB, které se skvěle hodí třeba při použití s powerbankou nebo jako svícení na klávesnici u notebooku. Naším dalším tipem na zajímavé zboží je LED pásek, který lze rovněž napájet přímo z 5V USB. Na svém těle nabízí 16 LED s bílou barvou světla.

Vlastnosti:

  • pásek s 16 LED, 4 W
  • napájení z 5V USB
  • rozměry: 1 x 1,7 x 16,2 cm
Tipy na zajimave zbozi z ciny - LED copy

Cena: 99 Kč (TinyDeal)

– zaslal Josef Doliňák (celkově 10 tipů)

4) Dětské ochranné pouzdro pro tablety Samsung

Vlastníte doma tablet společnosti Samsung, který často půjčujete dětem ke hraní či výuce? Pak by se vám mohlo hodit pouzdro, které nejen zvýší odolnost tabletu před poškozením, ale poslouží i jako šikovný držák a stojánek. Díky tomu mohou děti pohodlněji tablet přenášet a budou mít větší radost i z jeho používání. Pouzdro je k dispozici hned na několik modelů tabletů (viz stránka prodejce).

Vlastnosti:

  • odolné pouzdro pro děti na tablety Samsung
  • poslouží jako držák i stojánek
  • určeno pro mnoho modelů tabletů Samsung (viz seznam)
Tipy na zajimave zbozi z ciny - pouzdro Samsung

Cena: 295Kč (eBay)

– zaslal max maslo (celkově 1 tip)

5) Metr a datový kabel v jednom

Dnešní výběr zakončeme spíše vtipným zbožím. Číňané jsou proslulí v tom, že se snaží spojit více užitečných věcí do jednoho. Jedním z takových je i metr, který v sobě obsahuje datový kabel. Toto zajímavé zboží je tak určeno nejspíše hlavně pro ty, kteří často operují s metrem a zároveň stále hledají datový kabel. Rozhodně ale není toto zboží vhodné na stavbu či pro šikovné řemeslníky.

Tipy na zajimave zbozi z ciny - metr

Vlastnosti:

  • kabel: datový, USB 2.0
  • měřidlo s pásmem dlouhým 1,1 metru

Cena: 166 Kč (GearBest)

– zaslal Josef Doliňák (celkově 10 tipů)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat zboží z čínských obchodů. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

svítící USB kablík


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

Pro zobrazení formuláře z mobilní aplikace přejděte prosím do webového prohlížeče.

Pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 66. díle seriálu.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 10 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)